torsdag 28. juli 2011

De høyreekstreme er ikke farlige

"Europols årsrapporter viser ifølge Politiken at det ikke har vært mange høyreekstremistiske terrorangrep de siste årene. I 2010 ble det ikke notert ett eneste høyreekstremistisk angrep, mens det ble registrert 45 angrep fra venstreekstremister". Aftenposten nett idag.

Endelig ser det nå ut til at de sosialistiske mediene blir nødt til å lande. Nå har de vært så gira etter å ta høyrefløyen at det har virket nærmest infantilt. Ikke overraskende, og til dem som ennå ikke har forstått det som rammet Oslo og Norge så grusomt sist helg, så var tragedien en gal manns verk. Ikke ekstreme; ikke det radikale høyre. Islamistene er dem vi skal og må holde øye med i årene fremover! Basta!

Kommentarer for galleriet fra Frp's leder Siv Jensen kunne hun ha spart seg: - Den hardeste straffen den terrorsiktede kan få, er at demokratiet vokser og at flere velger å engasjere seg i politiske partier, sier hun til Dagsavisen.

Dette og vås fra dem som har følt seg «truffet» er bare patetisk. De er i sjokk som alle nordmenn og ansvarlige på høyresiden; i blogger og debatter. Og de og vi som kaller en spade for en spade har påvirket Breivik med sin psykopatiske personlighetsforstyrrelse - til å begå en udåd som det ikke finnes straff streng nok for i dette landet. Det er uten tvil en udåd som burde straffes med døden. En udåd mot menneskeheten. Men siden jeg vet at Gud er den som skal dømme oss mennesker den dagen han har bestemt for det, har jeg aldri vært tilhenger av dødsstraff. Breivik må låses inne for livstid. Han er farlig.

Men at han har hatt sine grunner og at han har ønsket å åpne øynene på de naive og kunnskapsløse nordmenn i dette landet som fremdeles ikke forstår at det å importere folk fra primitive land er harakiri, da kan vi like gjerne hylle denne mannen først som sist som martyr. For da vil i alle fall Breivik hårdnakket kunne hevde at det var på høy tid at han gjorde det han gjorde. Han har en overbevisning som ikke rokkes av en straff som tar fra ham livet den tiden han har igjen. Trist!

Vi har alle et ansvar. Vi som bruker en retorikk som er ment å åpne øynene på folk. Og - ikke minst dagens politikere som har bidratt til å gjennomføre det prosjektet de startet på et tidspunkt. Uten å spørre folket! At disse og de uansvarlige mediene ikke forteller oss sannheten om den utviklingen vi ikke kan unngå å se med egne øyne; demografien ikke minst. Der Oslo gradvis forandres. Til ikke bare en men mange gettoer av flerkulturelle mennesker - som insiterer på å tviholde på sine muslimske verdier - er ansvarsløst! Islamiseringen i vesten er et faktum. Se deg rundt. Kvinner i hijab, den islamske uniformen blir bare flere og fler i dette landet. Også på «beste vestkant».

Vi er fremdeles mange nordmenn som ønsker bevare norsk kultur og norske verdier og ikke minst norske lover og regler. En multikultur på Stiklestad er et hån. Vi er mange som forstår dette allerede - og høyrefløyen vil med all sannsynlighet ta over med sin politikk ved neste store valg. Høyre og Frp er i flertall allerede.

Derfor burde ingen være i tvil om at uansett den galskapen som rådet i Oslo og den tragedien som fulgte i kjølvannet som alle er berørt av - den har bidratt til at mange har våknet. Vi har dessuten vist hele verden at vi er et siviliserte folkeslag; vi er kristne nordmenn. Denne tragedien - den blir ikke den siste vi opplever - hvis denne sosialistiske regjeringen får fortsette sitt løp. Det vil være naivt å tro at noen nå ikke har fått - blod på tann. Det er nok av grandiost forstyrrede mennesker der ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar