fredag 29. juli 2011

Dette lover ikke bra...

....og er en skremmende utvikling. De infantile retorikerne boltrer seg fremdeles. TV2, Nrk (Ark) har nå mobilisert alle reporterne sine på jobb. Det jobbes dag og natt. Det letes ikke lenger etter nyhetssaker. De ligger i dagen for de infantile.

Terroristen og psykopaten som står så langt fra Ola og Karis livssyn er ikke lenger fullt så interessant. For nå skal høyresiden tas. Venstre-siden er det fremdeles ikke aktuelt å fokusere på. Men høyre-fløyen i norsk politikk eksisterer ikke uten venstre-fløyen i norsk politikk. Det er bare å se til USA og hva som skjer der. Der er de nå i ferd med å havne på fattig-kassa alle som en fordi det om få dager ikke vil bli utbetalt pensjoner. Og lønn og annet som enhver amerikaner har tatt som en selvfølge. I USA står venstre-siden steile mot høyresiden så det står om liv bokstavelig talt.

Så ille er det ikke i lille Norge, men det kan gå mot de samme tilstandene hvis «noen» nå ikke skjerper seg. For nå skal vi knebles; alle som en og sier du noe stygt om Jens og gutta-boys vil mange nå bli utestengt fra debatter såvel i Aftenposten som i Vårt Land. En hyklersk avis. Mest fordi de der misjonerer med to tunger. Ytringsfrihet har de ikke noe forhold til. Det ordet er kun en klisje. Jeg kan ikke forstå det annerledes. Der skal du til og med tilhøre den samme «sekten». Jeg har selv blitt utestengt der fordi jeg ikke preket det samme språket som redaksjonen. Og dengang handlet det ikke om norsk politikk. Nå er en annen og enda en annen utestengt fordi de har snakket stygt om Jens. Og en fordi han er overbevist om at Gud ikke lenger velsigner landet vårt. De har begge hatt sine argumenter, men noe redaksjonen ikke har likt ordlyden av. Så de roper det ut så alle skal få det med seg at nå er den og den utestengt. Med fullt navn, gad vite. I gapestokken skal de!

Infantilt!

Jens har vett nok til å snakke om åpenhet og mer demokrati. Det siste kan det vel stilles et spørsmål om han forstår rekkevidden av. Vi er jo ikke få i dette landet som kan benekte at grunnlaget for Breiviks onde handlinger ligger i våre felles oppfatninger av hvordan landet blir styrt.

Nå fremkommer det at det også var unge muslimer som ble henrettet på Utøya. Og vi tenker på dem like mye som på våre egne. Men å drive å dille med det faktum blir feil. Når Støre eller Jens holder minne-stunder i moskeen i Oslo der imamen lyser velsignelse over muslimer og kristne som mistet livet sist helg, så blir det feil. For vi som vet bedre vi vet at den samme imamen vil neste dag forbanne oss som vantro hunder. For den samme imamen leste fra koranen som forkynner at vi skal drepes. Og at det er deres rolle blant oss.

Så når det fra enkelt hold trekkes et lettelsens sukk over at det ikke var en muslim denne gangen som gikk berserk, så vil denslags antagelig ildne til enda mer galskap i samfunnet vårt. Politiet har jo allerede mottatt bombetrusler. Fra hvem? Fra muslimer som gråt over at det ikke var en av deres egne? Fra Ola Nordmann - som pga medienes infantile retorikk ikke ser ut til å forstå alvoret i udåden begått av Anders B Breivik?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar