mandag 13. juni 2011

Ille var det verre før var det nå!

Og verre skal det bli. Trodde du at vi var medlem av EU? Ja det trodde ikke jeg heller. Men det er vi altså ikke. Men med denne rød-grønne lapskausen av en regjering med Jense-mann i spissen så tror du ikke det du hører før du får se det. Og i kveld fikk du og jeg både se og høre det. Den rene skjære ondskap!

Jens og hans quislinger synes det er helt greit at norske kvinner føder langs veiene i en bil f eks. Her i landet krever nå regjeringen at man legger ned lokalsykehusene en masse. I et land der fremkommeligheten er under enhver kritikk. Med huller og manglende veikanter. Med veier i forfall du ikke tror på før du selv er passasjer. Og har du investert en formue i egen bil, betalt skatter og avgifter for å få lov til å kjøre selv, så vil du om du ikke har begynt allerede, starte med å forbanne veinettet og Kleppa som har gjemt bort milliarder av skattekroner som skulle vært brukt på å utbedre veiene våre forlengst. Eller Jernbaneverket; en enda dårligere vits. De pengene står nemlig fremdeles på bok. Eller forresten, kanskje ikke. For hør bare:

I Norge skal heretter en gravid kvinne med store smerter og en begynnende fødsel - hun skal ikke bare måtte humpe på krøtterstier langs riksveier og andre veier men også som ikke det er nok måtte bekymre seg for om hun i det hele tatt vil komme frem til en fødestue innen barnet er født – for dermed mentalt være langt nede i kjellern pga stress innen hun er fremme. For det har disse quislingene sagt er helt greit. Norske kvinner må da tåle dette, gad vite!

Men polske? Ja, som sagt du trodde vel heller ikke det du hørte og det du så på Dagsrevyen i kveld. For som Jens uttalte seg; som vanlig på autopilot: les, svada svada svada – så var det altså ikke hans business hvordan EØS-pengene blir brukt. Milliarder av kroner spys ut i verden. På polske lokalsykehus for at polske kvinner skal slippe å humpe seg frem på lange strekninger - i Polen. For det er nesten mer enn de kan tåle, gad vite. Nei, ille var det verre før var det nå! Med hue under armen og armen i bind. Eller hvordan var det nå igjen?

Men ikke bare det kjære leser, det som sikkert gikk dere hus forbi. Av grunner jeg har presisert her tidligere fordi vi ikke lenger kan forholde oss til norske medier - men straks bør vende blikket mot private blogger om vi skal få høre sannheten om stoda i landet - ja, du tror vel heller ikke det er sant. Men våre skattekroner blir altså også brukt til å - PUSSE OPP POLSKE MUSEER.

Er det virkelig ikke noen som snart forstår at dette landet - med alle olje-milliardene investert rundt i krigsbelastede land med problemer til langt over pipa – nå er ved kanten av stupet!

Ingen??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar