søndag 12. juni 2011

Hvordan avhjelpe fattigdommen i verden – kvinner til salgs!

Nå har jeg lenge vært fristet til å idiotforklare koran-diggende muslimer. Jeg ser ingen forskjell på moderate eller ekstreme muslimer. De retter sine liv etter Moa's regler og sedvaner. Hans lov er deres lov. Og aller høyest på rangstigen står guden deres Allah.

Det har seg sånn at jeg er dritt lei denne debatten vi visst aldri blir ferdig med; for eller mot muslimer og deres idiotiske forsøk på å omvende kristne, frie kvinner og menn i den vestlig verden. Om det så dreier seg om å skjule håret eller andre deler av kvinnekroppen så må de gjerne fortsette å gjøre det - der de opprinnelig er fra. De arabiske land; midt-østen eller Afrika. Og å idiotforklare disse menneskene er jo heller ingen kunst; vi har gjort det allerede i flere ti-år her i Norge. De har bare ennå ikke forstått det!

At Abid Raja som tilsynelatende bare blir mer og mer norsk ikke går i bresjen for å få en slutt på den muslimske kvinne-undertrykkingen her i landet, overrasker mindre enn at det provoserer. Raja taler med to tunger og er en grepa kar når han ønsker fremstå som en. Det så vi når han klatret i norske fjellvegger på tv-skjermen. Så engang muslim alltid muslim. De tør kanskje ikke annet heller. Å omvende dem til den kristne tro anser jeg å være forgjeves. Så det bryr jeg meg ikke med. Så når jeg forholder meg til forskningen på IQ og Ole Jørgen Anfindsens antatte teorier om at noen folkeslag/raser er dummere enn andre, da er det nærliggende å anta at mennesker som frivillig vandrer rundt i et fritt land som Norge som et vandrende telt med to hull øverst; da blir det nærliggende for meg å trekke en slutning om at det er disse menneskene Ole Jørgen Anfindsen så hardnakket påstår er dummere enn oss andre. Da henger alt på greip!

Ta nå denne kvinnen, en tidligere parlamentskandidat i Kuwait, TV-verten Salwa al Mutairi, som vil åpne for sexslaveri for å unngå at “anstendige og virile, kuwaitiske menn” begår utroskap, og foreslår ikke-muslimske, kvinnelige fanger fra krigsherjede land som passende sexslaver. F eks russiske kvinner fra de fattige delene av Russland. Ja, da mener jeg at toppen av idioti er nådd.

Å idiotforklare en sånn person blir ikke særlig problematisk vil jeg mene, uten at jeg skal få på kjeften av den grunn. Ikke var det en april-spøk heller - i så fall en svært dårlig sådan. Man ler ikke av idiotene! Men de finnes og vi vet de finnes i hopetall, mildt sagt.

At Mutairis oppsiktsvekkende uttalelser om sexslaveri har blitt møtt med vantro og raseri det tror vi så gjerne. De skriker og bærer seg. De har det for vane. Men når hun påstår at dette er helt i tråd med islamske sharia-lover så blir vi ikke særlig overrasket heller - for hun sier følgende om sitt eget forslag: ‘There was no shame in it and it is not haram’ (forbidden) under Islamic Sharia law.’

Hun foreslår dessuten videre dette: ...."that offices could be opened to run the sex trade in the same way that recruitment agencies provide housemaids". At prostituerte og hushjelper er av samme ulla, er vel drøyt sagt. Men at det i det hele tatt uttrykkes blir et tankekors. Helt til vi forstår at dette forslaget er suget av eget bryst (et muslimsk sådan).

At Mutairis forslag er blitt postet på Youtube og er blitt møtt med raseri både i Kuwait og den øvrige regionen det tror vi på. For det er pinlig å møte seg selv i døra. Og det er jo det de gjør de "anstendige og virile, kuwaitiske menn". For de er av samme ulla alle som en - uansett hvor i verden de bor. De eier ikke skam. Selv deres egne barn utsettes for denne kvinneundertrykkingen som starter allerede i spedbarnsalder. Og dette er så vidt vites bare fornavnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar