onsdag 22. juni 2011

Få hodet opp av Se&Hør!

Det er ikke noe mindre enn en skandale! Svineinfluensaen eller H1N1 som den også ble kalt av hensyn til muslimene så de skulle slippe å ta ordet «svin» i sin munn – denne sykdommen som rammet noen i andre deler av verden; på den andre siden av kloden – denne sykdommen har nå utviklet seg til å bli et mareritt. Ikke pga sykdommen som også tok liv. Men fordi den vaksinen som norske myndigheter kjøpte opp for mange millioner og senere skulle prakke på oss; åkke som. Denne vaksinen har påført små uskyldige barn lidelser som man ikke vet om de vil bli helbredet av.

Narkolepsi! En søvnsykdom som bidrar til at du får et ekstremt behov for å sove 24/7. Og som nå har rammet mer enn 16 tilfeller hos barn. Det er en skandale! Selv var jeg en av de ivrige som debatterte mot denne galskapen. Det fordi helse-direktoratet ikke hadde en anelse om vaksinen engang ville hjelpe. Ei heller hadde legene og de ansvarlig noen anelse om evt bi-virkninger. Og som vi vel er klar over nå, har alle medisiner bi-virkninger. Og det svært alvorlige i flere tilfeller.

Piller mot depresjon har den skumle bi-virkningen at de kan få oss til å ønske å ta vårt liv. De er selvmords-fremmende. Hvilket ikke engang står på pakke-vedlegget!

Legemiddelverket er vel dem som skal klandres for denne galskapen. Men vil noen stå til rette for
dette? Overhode ikke; hvem skal man i så fall henge ut av enkeltmennesker? Skandale!

Et annet eksempel er vaksinen mot meslinger i sin tid. Mange visste nok om denne vaksinen til å advare mot den. Idag har rapporter om bi-virkninger kommet på bordet. Men hører vi noe om det? Nope.

Et tredje eksempel er denne vaksinen som visstnok skal redde kvinner for: OM MULIG unngå kreft i livmoren. Livmorhalskreft skyldes et virus (humant papillomavirus, HPV). Omtrent 70 prosent av alle seksuelt aktive kvinner vil en gang i løpet av livet ha en infeksjon forårsaket av HPV.

Vaksinen er planlagt gitt 13 år gamle unge jenter og det antagelig uten å informere kunnskapsløse mødre og fedre for faren for bi-virkninger. Eller om den overhode vil redde liv. Dette fordi sjansen er stor for at «noen» vil få denne skremmende kreft-sykdommen. Vi skal altså vaksinere våre troskyldige døtre fordi noen er spesielt utsatt eller disponert. Akkurat som med svineinfluensaen. Noen var spesielt disponert; andre ikke.

Det blir som når vi stadig vekk lager strengere lover fordi «noen» oppfører seg unormalt kriminelt. Eks vis bør nå straffen for voldtekt heves. Det fordi vi har importert en kultur som er totalt forskjellig fra den norske. Som forøvrig ikke er tuftet på kristne verdier.

Vi bør vaksinere mot meslinger igjen selv om denne sykdommen er ansett å være utryddet. For nå opplever nå småbarnsforeldre at deres barn får meslinger. Hvorfor? På grunn av innvandringen fra ikke-vestlige land. Det er ikke lenge siden barn med meslinger som satt og ventet på Legevakten i Oslo ble smittet. Av andre barn som også satt og ventet der.

Nå må folk våkne. Om det så er til en dag de aldri vil glemme. For det skjer saker og ting over hodene våre. I barnehager og skoler skal det undervises og propaganderes om ideer som vi egentlig ikke ønsker forholde oss til.

Våkn opp!

http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,5001:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:90825::1:5569:2:::0:0

http://www.fhi.no/dokumenter/70edf036dd.pdf

http://no.wikipedia.org/wiki/Meslinger

http://no.wikipedia.org/wiki/Narkolepsi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar