lørdag 21. mai 2011

Jeg flytter ikke fra Grorud......

Jeg flytter fra Frogner. Jeg gjør som mange nordmenn i Groruddalen; jeg flytter. Men til forskjell fra Grorud så er dette strøket der jeg planla å møte min alderdom - blitt kalt Beste Frogner på folkemunne. Enhver får trekke sine egne slutninger om bakgrunnen for dette fenomenet. Men det er trivelig å bo her; enn så lenge!

Jeg har den siste tiden måttet selvransake min egne holdninger som jeg konstaterer at jeg ikke liker spesielt godt. Jeg har aldri tidligere i mitt liv blitt konfrontert med så mange negative tanker om mine medmennesker som de to-tre siste årene. Oslo er for meg blitt og blir gradvis en stadig mer innskrenket by å bo i. Da jeg for et par dager siden ble bedt om å avgi ett vitnemål i en større sak, ba jeg politietterforskeren hente meg. Samt bringe meg tilbake til utgangspunktet. Og det er ikke pga narkomane som jeg vet jeg vil møte på strekningen mellom Beste Frogner og Grønland. Overhode ikke. Kunne jeg bidra til at disse stakkarne får et bedre liv hadde jeg gjort det.

Jeg har den siste tiden på Beste Frogner tatt meg i altfor mange ganger å uttrykke høylytt avsky for muslimske kvinner i full mundur. Muslimene har forlengst inntatt denne bydelen også - nemlig! Med moske i Frognerveien i nærheten av Frognerparken. Ikke-vestlige sosialklienter tilhørende sosialkontoret i Sommerrogaten på Solli Plass er nok foreløpig ikke mange tilhørende på Beste Frogner. Men det er bare spørsmål om tid. Selv Frp-politikere er villige til å gå så langt at de vil bosette ikke-vestlige i dette strøket. Der de forøvrig ikke har råd til å bo uten at vi skatte-betalere sørger for dem. Vi er blitt deres forsørgere og vi aner at en dag vil borgerne ta loven i egne hender pga denne urettferdigheten. Muslimske kvinner i full mundur bor nok stort sett i Majorstua-området idag. Men da disse tilhører Frogner Bydel blir de uunngåelig å se i bybildet. Her også; ikke bare øst i byen.

Nytt forslag fra våre folkevalgte quislinger er å opprette et asylmottak i Eckersbergsgate (Beste Frogner). Så da TV2 intervjuet beboerne i området (det siste ikke bekreftet) brukte de en svensk ung kvinne som alibi; som mente at det måtte da være greit, en eldre kvinne som hevdet at man kunne da ikke bare belemre folk på øst-kanten og en person til; alle s.k positive til forslaget, ja, da var det nok mange beboere på Beste Frogner som fikk kveldskaffen i vranga.

Men tilbake til mine egne tvilsomme holdninger jeg altså ikke liker særlig godt.

17 mai 2011.

Idet jeg er i ferd med å forlate min egen gård på Beste Frogner møter jeg 2 somaliske kvinner i full mundur. Den ene høygravid (surprise, surprise) – de smilte og lo men møtte et hatsk blikk fra en eldre kvinne på vei ut. Jeg visste at det bodde ikke-vestlige innvandrere i gården. En kunnskap jeg fikk for kort tid tilbake. Og noe jeg snarest tok konsekvensen av ved å bryte leiekontrakten. Disse to var muligens på besøk (uinteressant). La meg dessuten innskyte at jeg ikke er alene med mine menneskefiendtlige holdninger pr dags dato; om noen nå føler avsky for meg. Vi er flere i gården som mener vi ikke fortjener denne provokasjonen dette er blitt.

Vi betaler skyhøye husleier ut av våre egen lommer. At vi nå skal forsørge mennesker som vi vet har disse avskyelige holdningene til oss nordmenn - det er bare ikke akseptabelt! Jeg blir direkte uvel når jeg møter kvinner i full mundur. Når jeg vet at de tenker om meg at jeg er en hore. Og at de gjennom sin overbevisning demonstrerer sin «gude-tro» ved å kle seg i disse ideologisk signaliserende gevantene for å fortelle meg at jeg som kristen fortjener å dø. Og at dette ikke er innbildning vet vi allerede veldig mye om. Muslimer er oppdradd til å hate både jøder og kristne.

Vi betaler en stadig høyere pris ikke bare økonomisk men også menneskelig sett - om vi ikke også skal invitere dem inn i vårt nærmiljø. Så derfor flytter jeg så langt unna som mulig!

Utrykket "full mundur": se eksempler på denne siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar