lørdag 2. april 2011

Løgn og fanteri og de norske medier

Løgn og fanteri serveres daglig fra norske medier, hva enten det er tekst-tv, lokale eller tabloide hovedstadsaviser.

Mindre kriminalitet enn på 20 år.

Beregninger gjort av Statistisk sentralbyrå serveres oss til frokost lørdag den 2. april 2011. Dette vet vi er løgn, men allikevel en sannhet med modifikasjoner. Mindre kriminalitet på landsbygda? Ja, hvorfor ikke. Men mindre kriminalitet Oslo? Det er jo der alle de kriminelle som har fritt leide via den sprøyte gale Schengen-avtalen slår seg ned. Det er her de har slått seg ned i leiligheter der det ved ransaking oppdages tonnevis med stjålet gods. For ikke å snakke om voldtekter begått av irakere og afrikanere og faens oldemor! Disse bor og ånder i Oslo og representerer det SSB burde få mediene til å servere oss morgen, middag og kveld.

Journalister har visst ingen høy stjerne hos Erna Solberg. Hun har kritisert mediene og journalistene for å la feilaktige påstander stå uimotsagt. Hun sier det er lett i Norge og fare med usannheter; ja, hvorfor ikke fortelle en løgn for deretter si at du «bare fleipa»! For innholdet i de nyhetene vi serveres daglig har neppe noe med virkeligheten å gjøre.

Tidligere Dagblad-journalist Ottar Jakobsen har skrevet en bok om avisas selvmord. Jeg har tidligere her på bloggen stilt meg spørsmål hvordan det kan ha seg at disse tabloide mediene vi tidligere kunne stole på (alt er som sagt relativt) lukker øynene for folkets krav til etterrettelighet. Selv kjøper jeg VG hver lørdag; pga kryssordet. Jeg følger også med på hva lesernes selv får slippe til med av meninger de gangene jeg låner aviser på cafeen min. De fleste oppegående i Norge finner selv frem til nyttige programmer av typen Brennpunkt. Den gravende journalistikken. Debatter i regi NRK filmet på Litteraturhuset i Oslo var engang interessante; nå er disse programmene garantert det kjedeligste du kan bruke tiden på. Debattantene er garantert håndplukkede representanter for de sosialistiske partiene.

Drøftes det et innvandringsspørsmål så kan du banne på at det er kun Siv Jensen fra det innvandrings-kritiske partiet Frp som sitter i panelet. Stakkars menneske hun må da være temmelig utslitt etter hvert. Hun burde kreve å få med seg en avløser fra samme parti for å kunne få hente seg inn etter de sjikanøse utfallene fra venstre-partiene. NRK eller ARK som den kanalen også kalles på folkemunne - «Arbeiderpatiets rikskanal» - tror de kan føre folk bak lyset ved å feie s.k. ekstreme meninger under teppet. Med de venstre-radikale politikerne er det da heler ikke noe problem. Men dette programmet gidder ikke jeg lenger følge med på. En hel kvelds-time med sludder og vissvas. NEITAKK.

Aftenposten; den tidligere borgerlige Høyre-orienterte avisen er nå styrt av en tidligere journalist i Klassekampen. Den avisa er noe av den mest sosialistiske avisen i Norge i dag. De andre tabloide tror de skal gjøre seg rike på Hvermannsens seksual-liv! Og den slags sprøyt.

Fotlenke-ordningen utvides

Flere straffe-dømte skal få slippe fengsel! For dette har den traumatiserte justisministeren bestemt. Ja, ikke alene da men sammen med de som bestemmer at sykehus skal legges ned og er av den oppfatning at «fødende kvinner ikke har noe vondt av å føde i biler langs veien». Men å sende flere 100 millioner til et land med indianere som neppe bidrar til å forpeste kloden. De skal nå belønnes fordi de ikke har bidratt til denne løgnaktige klima-konspirasjons-teorien.

Men nå er det altså i prinsippet åpnet for enhver type kriminalitet. Ikke før har vi konstatert at den traumatiserte justisministeren har åpnet for lukseriøse fengsler, så får vi vite at den dommen du venter på å sone, den skal du få liksom-sone hjemme i din egen stue. Et skår i gleden er kanskje det at du ikke slipper unna jobben. Og at du må være hjemme etter mørkets frembrudd. Men du har da venner, en 50 tommers TV, et hyggelig hjem, litt kokain liggende. Barn som koser seg over at far endelig kan bruke litt tid sammen med dem. Bare EN hake - du får ikke lov til å drikke alkohol. Og hvem skal sjekke det, da! Hæ...

Du slipper å utsettes for ydmykende kontroll av fengsels-betjenter som beordrer deg opp- og i seng etter strenge regler om ro etter klokken 22.30. Du slipper å bli kropps-sjekket ved ankomst for eventuelle medbragte uregelmessigheter. Til middag får du servert ferdigtygd mat fra et felleskjøkken som også leverer mat til gamlehjemmet i bygda. TV-kanalene er få og de som finnes på fellesrommet er det ingen grunn til å sloss om. Man legger seg ikke ut med med-fanger uten grunn, liksom.

Nei, hjemme i din egen stue foran en kjempe-skjerm med hjemmelaget mat servert av samboeren og undertiden i festlig lag med venner og familie. Det er det den traumatiserte justisministeren kan tilby deg nå. Han har simpelthen ikke hjerte til å låse deg inn bak lås og slå. Han vet hvor vondt livet kan være. Tenke seg til at du følte deg nødt til å gjøre noe kriminelt, da gitt! At samfunnet stiller krav til deg; er en stor skam; iflg denne godfjotten!

Kan det bli verre? Ja, utvilsomt. Jeg trøster meg med at jeg har fremtiden bak meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar