mandag 14. mars 2011

Sverige sover sin Tornerosesøvn

- Nytt mord på innvandrere i København. En ung mann med innvandrerbakgrunn ble myrdet i natt i København. Det var en 19-åring som skjøts ned med flere skudd i bydelen Nørrebro. (i denne bydelen bor det stort sett innvandrere; min tilføyelse). Det oppgis at 19-åringen senere døde. På torsdag skjøts en annen 19-åring med somalisk bakgrunn i utkanten av København og på fredag ble en 24-årig irakisk mann knivstukket i bydelen Christianshavn (å bruke kniv som våpen er nå assosiert med innvandrere; min tilføyelse).

I norske medier tilføyes samme dag at man antar at dette var relatert til gjengoppgjør, noe vi i Oslo er svært godt kjent med. Med andre ord: alle de døde var kriminelle og drev antagelig med våpen eller narkotika. I Sverige derimot har man visst ikke gjengoppgjør. Eller?

Svenske nyhetsmedier kan mandag denne uken meddele oss at i Danmark; nærmere bestemt København; der dreper man innvandrere. Verken mer eller mindre. Det er ingen hemmelighet for oss som leser mer enn bare de tabloide, norske avisene men også følger med i det danske nyhetsbildet og f eks leser Jyllands-Posten - vi er kjent med at Danmark er det mest rasistiske og innvandrerfiendtlige landet i Europa. Ja, i følge svenske medier altså.

At svenskene selv har diverse «Rosengårder» rundt om i landet der ingen jobber men hever sine sosiale stønader fra svenske skattebetalere og lever godt av dette, det er det ingen i Sverige som vil innrømme. Ja, bortsett fra et grusomt parti som kaller seg Sverigedemokraterna, da. De sammenlignes med det ekle Fremskrittspartiet i Norge. Med andre ord de partiene som stiller krav til nye statsborgere om å bidra til samfunnet i stedet for å snyte på det; og dette i Norge på vegne av en etter hvert stor prosent nordmenn, les: Ola og Kari.

I Sverige derimot sover man godt med dette problemet vi har oppdaget i både Norge og Danmark. Og importerer gjerne folk fra Somalia og Irak. Folk uten arbeidskapasitet eller kunnskap om annet enn krig og hvordan drepe hverandre i Allahs navn. De færreste bidrar med andre ord til fellesskapet og sugerørene ned i velferds-kassa de blir stadig fler.

Men at dette er blitt et gedigent problem for Sverige, det projiserer de i beste fall over på danskenes innvandringsfiendtlige politikk. I verste fall går de rundt med skylapper så lenge de kan. Apropos svensker så blir de stadig flere i Norge og det bør kanskje settes en stopper for dette etterhvert. Når vi går tom for bananer; om du er med. Ja, for du har vel hørt at svenske ungdommer skreller bananer i Norge. Og en trøst for disse kan det vel være at vi ikke får somaliere i Norge til å gjøre denne jobben. For hvordan skulle vi i så fall kunne sysselsette våre etniske, svenske naboer?

Men altså, svenske medier bidrar som de norske til å kaste blår i øynene på folk. De velger å holde sannheten for seg selv. Det er kun Sveriges nye parti Sverigedemokraterna som leverer varene. Men dette blir for Reinfeldt&co en sak som bør feies under teppet; foreløpig. De ønsker ikke ta i det nye partiet med tang en gang.

Så svenske journalister har nå, i mangel av noe annet å skrive om - og under trussel om å være uten jobb (kanskje) ikke noe annet å skrive om - enn det rasistiske nabolandet Danmark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar