torsdag 31. mars 2011

Svenske quislinger

Konspirasjoner eller teorier?

Selv er jeg tilbøyelig til å tro på de som hevder at våre politikere vil slippe unna som de quislingene de omtales som på diverse debattsider i Norge. Vårt land er i ferd med å utslettes og øverst på listen står uten tvil Sverige.

Sveriges Radio Ekot kan idag meddele at asylsøkere som har fått avslag på søknad om å få bo i Sverige – de skal nå offisielt kunne søke om jobb! De er ikke velkommen som mennesker men – som arbeidskraft. Det første spørsmålet som melder seg: hva slags arbeidskraft?

La meg bare fastslå at vi oversvømmes av svensker i Norge som ikke får seg arbeide i hjemlandet. De forlanger heller ikke så mye disse unge svenskene; de skreller gjerne bananer og er ikke så nøye på det. Med andre ord det gis signaler om at svenske ungdommer er villig til å jobbe med stort sett hva som helst. Selv jobbet jeg på diverse fabrikker i min ungdom. Sorterte agurker på samlebånd som skulle syltes er blant annet det jeg tok til takke med. Sånn er det også i Sverige og Norge idag; jobbene finnes utvilsomt. Og det er heller ikke sånn at vi er nødt til å importere afrikanere for å få jobben gjort. Det er bare å gi folk betalt etter hva de har krav på, det!

Politikerne derimot som har solgt landet vårt og omtales som quislinger, slipper unna med argumenter som at de må forholde seg til EU-direktiver (vi er faktisk ikke medlem) eller FN (USA driter i den organisasjonen), menneskerettighets-organisasjoner som er mer opptatt av at kriminelle og terrorister og muslimer skal få rettigheter de ikke oppnår i landene de kommer fra. Dette er faktum man ikke benekter. Men faktum de færreste får med seg hvis de bare er sånn lunkne opptatt av politikk og det som ellers utvikler seg i samfunnet. Mediene som formidler ovenstående er i mindretall. Og i den forbindelse viser jeg mer enn gjerne til boka; forfattet av en tidligere journalist i Dagbladet: «Beretningen om et avismord» - som forteller om avisas selvmord; og som i forordet uttaler at Dagbladet undervurderte sitt publikum. De «tok feil av gull og gråstein». Les den!

Sverige med sine rosa skylapper slutter ikke å overraske. I dagens nyheter får vi vite at asylsøkere som man ikke anser vil komme til å være verdifulle svenske statsborgere – de er gode nok som arbeidskraft! De må også gjerne få hente familien sin. Hæ?

Ali og Muhammed er det stadig flere og flere av i Skandinavia. I Norge begynner man visstnok å bli restriktive - og diverse politikere har adoptert holdninger som Frp har vært representanter for i årevis. Det nærmer seg kommunevalg og Stortingsvalg med raske skritt. Og er det noe sosialistene er opptatt av så er det å ha muligheten til å kjøre Norge ytterligere ned i diket. Derfor dette spillet for galleriet, les: det norske folk.

Innvandringspolitikken gikk amok i mange år og nå skal disse liksom bevise at de tar rev i seilene. Jeg lar meg ikke lure! Gradvis ser vi at våre verdier og vår kultur verdsettes mindre og mindre. Det vi som etniske nordmenn har tatt som en selvfølge i mange år - det er ikke lenger så innlysende. Det sørger sosialistene for!

Ali og Muhammed skal i Sverige (ikke i Norge som i Danmark som har begynt å bli mer restriktive og omsider forstått galskapen i å importere analfabeter og terrorister fra Afrika og Irak og....) i Sverige åpnes det for både den ene og den andre muligheten til å slå seg ned i landet; tiltross for at noen - som partiet Sverigedemokraterna nå antagelig i tiden fremover vil være tungen på vektskålen - enten Reinfeldt og hans sossar vil det eller ei.

Er faktum kanskje sånn at man underliggende - når man med disse forslagene foran verdenssamfunnet fremstår som mer humane enn danskene f eks – håper at disse asylsøkerne gradvis vil forflytte seg videre til Norge? Jeg møter rett som det er innvandrere i Oslo som snakker svensk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar