lørdag 15. mai 2010

Trenger Sverige Lars Wilks?

Lars Wilks tegner noe diffust og kaller det for Muhammed som hund. Han har visstnok også tegnet Jesus, Guds sønn og menneskenes frelser som pedofil. Dette i demokratiets navn; iflg Wilks.

http://www.americanthinker.com/blog/2010/05/embracing_dhimmitude.html

Denne provokasjonen er for meg et stort feilgrep mildt sagt. Og sier mer om Lars Wilks enn om de gærningene vi har importert til europa. Det er bare å ta en titt på det spøkelset som blir intervjuet i denne linken.

Som kristen kan jeg ikke benekte at jeg oppfatter det som grov blasfemi når Wilks tegner Jesus som pedofil. Akkurat som da jeg reagerte på harselasen over filmen «Life of Brian». At en voksen mann som Wilks holder på med denne idiotiske form for provokasjon får være hans sak. Men jeg forstår ikke helt hva han ønsker oppnå med det!

Vi som lever i et kristent, demokratisk land vi er skjønt enige om at islam er galematias i n'te potens. Vi fatter ikke at våre politikere ikke gjør som politikere i Belgia og Frankrike: nekter kvinner å flakse rundt ikledd metervis med stoff som attpå til dekker ansiktet. Vi forstår heller ikke hvorfor kvinner er blitt erotiske objekter hvis de viser håret sitt. Eller at endog små barn er erotiske objekter for den saken skyld. Galematias! Det står i Bibelen at håret er kvinnens pryd. Kvinnen blir da også poetisk omtalt som en hyllest til Ham som har skapt henne.

Vårt demokrati er tuftet på kristendommen. Våre straffelover er tuftet på Bibelen. Så selvsagt skal vi slå ned på denne galematias som islamistene påfører våre liv. Og vår frihet. Hvilket også gjøres - om enn uten mål og mening.

Men det å holde på å tegne en mann som Muhammed i alle varianter det forstår jeg ikke poenget med. Islamister fremstår som undermålere. De har invadert våre frihetselskende land i europa og vi kan ikke forvente at disse undermålerne skal ha noen forståelse for dette. Derav karakteristikken. De må bekjempes uten tvil. Men å åpne opp for at de skal få mer oppmerksomhet enn de fortjener – det blir for dumt! Egentlig tror jeg ikke Wilks forstår at han blir brukt. Han fremstår ikke som den smarteste kniven i skuffen. Derfor må noen snart hviske ham noen ord i øret!

Jeg forsvarer ikke vold mot Wilks; overhode ikke. Og disse skal og bør straffes. Men å legge tilrette for at dette skjer – det er også galematias. «Å legge om kursen ville bare være å gi etter for frykten», hevder Hans Rustad i et innlegg. Ikke nødvendigvis; det er noe som heter at den klokeste gir seg. For hvis hans tegninger også sårer kristne så blir denne provokasjonen ett tveegget sverd. Det er mange måter å nedkjempe islamistene på. Denne formen blir for dumt!

Til ettertanke:

I Hebreerbrevet  4,12, leser vi;  "For Guds ord er  levende og virkekraftig og skarpere enn noe tveegget sverd. Det trenger gjennom til det kløver sjel og ånd, marg og bein og  dømmer hjertets tanker og planer."

http://snaphanen.dk/2010/05/12/bes%C3%B8g-hos-en-d%C3%B8dsd%C3%B8mt/

http://www.youtube.com/watch?v=s2IHnWY-i6Y&playnext_from=TL&videos=Ra0cLvhY6WQ&feature=sub

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar