torsdag 3. september 2009

Tiden er for lengst inne!

Nå er det bare et tidsspørsmål innen vi får vite hvilke politikere vi skal forholde oss til de neste fire årene. Det er tid for forandringer en masse! Partiledere fra de aktuelle partiene har mest hånet oss for de valgene vi allerede har gjort og virker svært lite troverdige. Men vi aner hva som driver de fleste – og det er å få kjøre svarte limousiner med egen sjåfør.

Denne kranglingen om hvem som skal regjere sammen med hvem, er uverdig men lite vi som befolkning kan gjøre noe med, annet enn å drive våre egne valgkamper. Selv har jeg gjort mitt beste for å informere om ideologien sosialisme. Denne ideen om at alle er vi like både utenpå og inni; selvsagt er vi ikke det. Våre evner til kognitiv resonnering er forskjellig. Noen er faktisk mer intelligente enn andre. Noen er mer praktisk anlagt enn andre, og noen har kanskje en sosial intelligens som overgår andre igjen. Så hvorfor skal noen, les: sosialistene oppnevne seg til spesialister på hva «som er best for befolkningen» - med dertil infame reguleringer!

At vi er født med hver vår personlighet er noe jeg har vært overbevist om i mange år. Og at miljøet vi vokser opp i er medvirkende årsak til hvordan vi forholder oss til våre medmennesker på godt og ondt. Noen faller utenfor på grunn av foreldre som ikke strekker til fordi de selv har hatt en problematisk oppvekst. Andre igjen har kanskje blitt dullet litt for mye med? Å oppdra barn er en utfordring fordi vi ikke er nok informert om det faktum jeg selv tror på; det å vite nok om barnets personlighet ved fødselen – slik at vi kan ta vare på dets egenart.

At vi har inkompetente politikere både i nåværende regjering og i opposisjon, er jeg ikke i tvil om. Det er bare å lytte til retorikken de forholder seg til i debatter og intervjuer. Knut Storberget høres svært pinglete ut og «er enig med alle i debatter», som Per Sandberg, Frp uttrykte igår i en av kanalenes valg-program. Jens Stoltenberg høres ut som om han går på auto-pilot; og lever i en annen verden; de harde 30-åra? Kristin Halvorsen, uten relevant utdannelse sto på krava og fikk Finansminister-posten og har problemer med å gjøre seg troverdig med sine insisterende påstander om hvor flink hun har vært; dårlig samvittighet har hun i hvertfall ikke. Åslaug Haga er jo ute av bildet og dialekten til hennes etterfølger får hårene til å reise seg i nakken. Uff, kan hun ikke legge om til bokmål!

Siv Jensen har utviklet seg de siste årene fra å være ei jente med lang, blond hestehale til å bli en verdig representant for folket. Hvem kan vel takke nei til hennes lovnader om å bruke penger? Og spør meg hvilken nordmann som ikke ønsker muslimer tilbake til langtvekkistan! Det er flere av dem enn de selv vil innrømme; stakkars mennesker som frykter sine naboer fordi de oppfattes som politisk ukorrekte! Så derfor går vi til stemmeurnene om få dager, finner frem til riktig stemmeseddel og krysser av på listen over personer vi ikke ønsker skal styre oss – verken nå eller i fremtiden!

Godt valg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar