fredag 4. september 2009

Trenger vi et homse-politikorps?

Politihøyskolen har nå - med tullebukken og justisministeren Knut Storberget åpnet for at «alt mulig rart» glatt går gjennom de tidligere strenge opptakskriteriene. Nå trenger de ikke engang snakke norsk, forstår jeg. For man «snakker» ikke norsk bare fordi man har lært seg å gjøre seg forstått. Selv «snakker» jeg ikke verken spansk, fransk eller italiensk selv om jeg kan gjøre meg godt forstått på disse språkene når jeg ferierer i disse landene. Spansk «snakker» jeg aller best på grunn av lange opphold i landet.

Klart vi bør ha politifolk som identifiserer seg med sine egne landsmenn og omvendt, men når vi har så mange ulike nasjoner i landet, blir det vel snart en såpass stor utskiftning at vi snart ikke møter på en eneste etnisk nordmann - om døgenikten Storberget får fortsette sitt harakiri på det norske folk!

Selv har jeg møtt på små, spinkle spjælinger i politiuniform; kvinnelige sådann. Hvor skal hun kunne gjøre en forsvarlig tjeneste? Som utsendt representant når A/B-gjengene stikker hverandre til døde? Forresten er det ikke lenge siden jeg møtte på en annen asiatisk kvinne i uniform. Hun tok på seg oppgaven å sørge for at min klage på et medlem av Forliksrådet, som jeg har omtalt her tidligere - ble effektuert. Når henleggelsen etter få dager var et faktum så var begrunnelsen at «politiet ikke fant grunnlag for» annet enn å henlegge denne som var «kodet» som en «underslagsak». Tiltross for at denne anmeldelsen overhode ikke gjaldt en «underslagsak». Kvinnen snakket et forståelig norsk, men hun har altså ikke maktet å sile min sak inn der den burde ha vært etterforsket. Tilfeldig? Jeg vet at når man «snakker» et annet språk så er det fristende å være slepphendt når man leser et dokument; man feier lett over med harelabb. Kan dette ha medvirket til at den asiatiske politikvinnen «kodet» min sak under feil tema?

Forresten siden vi nå har noen håpløse sosialister som styrer landet vårt, så er det vel bare et tidsspørsmål innen Knute-gutten nå får homsene inn på ro-og-orden-skolen? Så kan de sendes ned på Grønland for å patruljere når homsene bestemmer seg for en bit kebab? Så de slipper bli trakassert av muslimer som finner det ekkelt å bivåne menn som kliner med menn!

Mange muligheter nå om dagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar