onsdag 29. juli 2009

Er Novasol korrupte?

Hva gjelder Novasol så begynner jeg nå å lure på om dette utleieselskapet har større saker på samvittigheten. Kan et selskap som tjener grovt på utleie av hytter og hus i mange land gjøre seg til både løgnere og tyver for små-beløp, så er det vel kanskje en grunn til å titte disse nærmere etter i kortene. Når det gjør seg til patetiske «lommetyver» for små-rusk (474 kroner) er vel steget kort til de virkelige store sakene, hva gjelder eks vis både skatteundragelser og momsundragelser? Ja, man kan jo ikke påstå dette, men deres arrogante kommunikasjon med sine kunder - og x-kunder, slår det meste jeg har opplevd så langt i livet. Og jeg har levd en stund!

Siden jeg ikke har tenkt å la Novasol slippe unna med det første, skal jeg i dag få lov til å legge frem følgende mail fra Novasols jurist, Stefani Sørensen; mottatt i går ettermiddag:

”Jeg ser, at Novasol har godkendt en hotelovernatning, men har stadig ikke modtaget kopi af faktura fra overnatningen eller navn på hotel, så vi selv kan ulejlige os med at skaffe kopi. Intet sted udbetales penge retmæssigt uden efterfølgende faktura.
Jeg ser dog med Deres sidste mails denne samt sidste fredag sagen som afsluttet.”
Med venlig hilsen / Mit Freundlichen Grüssen  / Best regards
Stefanie Møhring Sørensen
Jurist, kundeservice

Legg merke til at hun atter en gang står fast ved påstanden, som mer enn bekrefter at Novasol opererer med tvilsomme regnskapsrutiner. Tiltross for det faktum at Novasol både har bekreftet skriftlig at de vil betale mitt hotellopphold og allerede for lengst har overført beløpet til min konto, så står hun fast på – ja, hun bekrefter - atter en gang via sin egen retorikk, selv at rutinene deres er kritikkverdige. For pengene er utbetalt - tiltross for påstanden om manglende mottak av faktura. Det er nesten litt komisk at hun ikke kjenner sin egen besøkelsestid.

Denne usympatiske, danske prosessfullmektigen som ikke går av veien for skape litt spenning rundt seg når hun først er på visitt. Ja, for hun kom da vitterlig helt fra Danmark. Og mailen jeg mottok igår, den er da dessuten også spennende lesning? Vel, den bekrefter i alle fall det slette inntrykket jeg sitter igjen med etter å ha brukt både tid og energi det siste halve året, kun for å få en rett som de fleste forventer.

Denne juristen er altså, - omsider - kommet til at Novasol allikevel har «godkjent en hotelovernatting». Ja, ser man det! Men å lage huskestue i norske Forliksråd ble sikkert et minne for livet. Hun hadde jo en sak å vinne, over den lille mann fra «æbe-landet» Norge. Landet som oversvømmes av dansker hver vinter, som stuper utfor fjell-kjedene våre med fare både for egne og andres liv!

Så la meg da tilslutt fortelle at jeg ikke gidder bry meg med å kreve tilbake de 200 euroene dette selskapet har underslått. Jeg har tillatt meg å være raus, som det heter. Jeg hadde som mailen viser til dessuten (forlengst) informert dem om at dette beløpet må de så gjerne beholde. Ja, hvis det kan gjøre dem lykkelig – så vær så god! Siden det vel ikke lenger er regnskapsført, så kan de jo tillate seg en aldri så «lille en» neste gang de er ute på by'n.

Novasol må være stolte av å ha denslags personer i sitt team. At de kunne tillate seg å sette himmel og jord i bevegelse for å markere sin forrakt for en liten kunde i Oslo, Norway. Som i realiteten bare håpet få tilbake en aldri så liten form for kompensasjon for ødelagt ferie i Frankrike, det var visst mer enn disse kunne svelge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar