fredag 12. oktober 2012

Nobelkomiteen: Typisk norsk

Å være norsk betyr elementært det at du har avlet barn som er vokst opp i den kristne tro i Norge. Og at du har forholdt deg og din familie til norsk lov i minst 100 år.

Med andre ord vil en neger eller en muslim eller jøde aldri bli norsk. Av forskjellige grunner. Jøden fordi han ikke forholder seg til den kristne tro. Muslimen fordi han forholder seg til en annen gud. En neger tilhører ikke den hvite rase og er dermed med sin hudfarge utelukket.

Om en neger avler barn med en hvit vil barna alltid tilhøre neger-rasen; noe som alltid viser seg i deres hudfarge. En muslim ønsker ikke blande seg med en kristen og utelukker dermed å bli inkludert som norsk. Den dagen jøden og muslimen gifter seg med en kristen og fortsetter med dette i flere generasjoner kan omsider dette avkommet kalle seg norsk.

Å være typisk norsk betyr at du tilhører en gruppe mennesker som lever i sin egen boble. Et eksempel og et eksempel som skremmer er disse tullingene som sitter å avgjør at EU skal få Nobels fredspris.

Så har du alle disse som sitter å hisser seg opp over utviklingen i samfunnet. De som i det skjulte sier til deg at «jeg stemmer også Frp, men jeg holder det for meg selv». Eller han eller hun som er såre fornøyd med tilværelsen så lenge pensjonen står der svart på hvitt hver 20 i måneden. Da kan han igjen sukke ut og si til seg selv at da kan landet hans gjerne gå til helvete for hans eller hennes skyld. Han har jo allikevel fremtiden bak seg.

Å stå opp for andre i form av frivillighet er ikke en selvfølge. Dette fenomenet tilhører idealistene. Og disse finner vi i alle leire og tilhørende forskjellige partier; på høyre og venstre-siden. Et eksempel er Karin Andersen som lever for alle ofrene i landet. Hun kaller dem «de fattige og syke». Som om vi har bedt om det! Denne kvinnen tilhører SV og er en person som fremstår patetisk. Akkurat som andre i hennes parti. Lysbakken er en annen mann. Halvorsen en annen kvinne. Sosialister er per se en patetisk gruppe. Ikke bare det men det er skrevet bøker om dem og de er konstatert å være «gale». Ref boka: The Liberal Mind: Psycological madness.

Så har du disse som ønsker seg tilbake i tid, da de måtte kjempe. De som går over fjellet i regn og sludd fra hytte til hytte i håp om å få en seng å sove i etter mange timers strev med en tung bør på ryggen. Det vil si: disse er etterhvert blitt litt sofistikerte siden noen har kommet på den ideen og servere gourmet på hyttene sine. Hva enten de er tilknyttet Turistforeningen eller privat. De private følger opp med «gode» madrasser (alt er relativt). Turistforeningen gjør ikke det, og siden denne ikke er en rik organisasjon ansetter de nå folk som ikke snakker norsk og som gjerne heller serverer mat som er inspirert av deres egen oppvekst. Det tiltross for at denne foreningen reklamerer i god ånd ingredienser fra området rundt. Eksvis hjorte-stek og tyttebær. Regn ikke med å få det.

Å være typisk norsk kan bety et liv i samsvar med våre norske gener. Litt viking og litt brutal i vår væremåte. En person som elsker naturen og ikke kan få nok. Eller han eller hun som trekker nisse-lua nedover ørene og benker seg foran fjernsynsapparatet i helgen der han sluker porno-, vold-, eller krim-filmer og ymse anna av nedbrytende karakter. Sammen med det han kaller god mat: pizza og øl i store mengder. Disse sier : «Jøss, han tok det grepet jeg selv kunne ha tatt (hvis jeg bare ikke var så feig)». Han sikter til Anders Behring Breivik som ble verdensberømt over natta etter å ha tatt rotta på en gjeng skyldige/uskyldige ungdommer som propaganderte for noe han selv ikke liker men ikke orker engasjere seg med for tida. Nei, da heller se en amerikansk voldsfilm! Etterpå banker de kone og unger!

Den ynkeligste er dog han som nekter å se sannheten i øynene og bare er ute etter å provosere. Ja, det er endog hans egne ord. Idag heter den mannen Geir Lundestad. Han tilhører tullingene som deler ut priser som ikke henger på greip. Med i den samme gjengen sitter en som heter Jagland; han som nektet å føre sitt parti videre hvis han ikke fikk høyere oppslutning om seg og sitt enn 39.6.

Ille var det verre. Før er det nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar