onsdag 15. august 2012

Løgnaktige tall og demoraliserende lederskap

AP faller kraftig i en meningsmåling, men 7 av 10 velgere som viser seg å være ett utvalg på 1000 personer ønsker at Jens S skal sitte som statsminister.

Dette henger jo selvsagt ikke på greip. At en vettug nordmann i det hele tatt ønsker at denne sjarlatanen skal bli sittende er ubegripelig. Men antar man at meningsmålingen er utført manipulerende så kan alt gå an.

Ser man derimot på det faktum at opplysningen om 7 av 10 er løgn, som jo er et mest sannsynlig scenario i norske venstre-vridde medier, så blir det mer sannsynlig med forholdet 5 av 10. Noe som kommer frem på en svensk nyhetskanal; nemlig 52,4%. Men selv dette taller sier null niks i og med at utvalget er noen «på gata».

Det blir stadig mer problematisk å være venstre-vridd journalist i dette landet. Alt må jo på ett vis henge sammen. Og når vi leser at 2 av 17 tiltak er gjennomført etter 22/7-2011 og at 19 politibetjenter har sluttet som politi i Hedmark det siste året, da nytter det ikke å krampaktig holde på myten om sosialdemokratiet aldri så mye.

Anders B Breivik fikk det som han ville. Han fikk definitivt satt Arbeiderpartiet i fokus. Og med en «leder» som Jens S så måtte dette gå galt. Alle veier! Og at moral er et særs viktig emne å diskutere når saken dreier seg om tilliten til landets leder, kan det umulig være noen tvil om. Selv om opposisjonen strengt tatt får det lettere å argumentere for et skifte av regjering i løpet av året som kommer, så kan det vel ikke være så vanskelig å få på beina en ny regjeringen allerede nå?

At parlamentarismen ikke tillater at vi kaster en regjering med bakgrunn i en rapport er innlysende. Men her snakker man ikke om en hvilken som helst rapport. At 77 tapte menneskeliv var en del av Arbeiderpartiets eget propaganda-apparat blir jo et tankekors. Og jeg regner jo med at AUF har lidd et enda større tap stort sett. For hvem vil igjen utsette seg for et angrep av fjorårets kaliber når konsekvensene blir såpass dødelige?

Breivik kan altså nå lene seg tilbake og filosofere over sine ugjerninger. Han kjørte land og strand rundt etter å ha smelt regjeringsbygget til himmels. Han hadde attpå til politi-patruljer etter seg som pga svikt i sambandet ikke ante at han gjorde det. Ingen veisperringer, ingen hindringer. Men som om ikke det er ille nok, så er knapt noe gjort etter 22/7 ifjor!

«Det kommer ikke mer enn enn ett nytt politi-helikopter i Oslo og midler til drift må tas av det ordinære budsjettet (politiets allerede stramme). Det kommer ikke flere politistillinger til Oslo politi-distrikt. Det kommer ikke krav fra politikere til responstid for politiet, verken i Oslo eller andre steder. Det kommer ingen midler til økt beredskap i hele landet. Det blir ikke bygget treningssenter for alle politioperative i Oslo politi-distrikt slik Oslo Politiforening har bedt om i årevis. Politikerne vil out-source politiets egne oppgaver (eks vis til vektere). Det vil fortsatt være lite fokus på dem som er på jobb om det smeller igjen en helg i fellesferien. Man forventer at politiet skal jobbe gratis med oppgaver som er regulert av Arbeidsmiljø-loven. Det lyves om at alle nyutdannede politi-studenter får jobb, etc».

Utdrag fra et leserbrev signert et styremedlem i Oslo politiforening i Aftenposten tirsdag 14. august 2012.

Så skulle man altså ikke kunne snakke om moral, som VG gjør i sin avis igår? Hva kan vel være mer DEmoraliserende enn å ha en sjarlatan som leder landet ut i den ene uløkka etter den andre? Unge mennesker mellom 18 og 29 år har i en ny meningsmåling sagt at de ikke har til hensikt å jobbe lenger enn de må. Og med trusler om lave pensjoner som en konsekvens, så velger de heller å omprioritere enn å jobbe for en stat som driver gjøn med en. DEMORALISERENDE å være norsk statsborger/skattebetaler?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar