torsdag 9. august 2012

Den globale orgasme-dagen

Orgasmen kom visstnok til Norge via en mann som het Reichelt. Dette var visstnok noe helt nytt i nyere tid. For denne mannen han var opptatt av å sette kvinnens orgasme; eller manglende sådan på dagsorden. Det startet i 1920.

På Nrk idag sitter et par tre menn og en kjent programleder og debatterer. Vi kan forestille oss at de legger ansiktet i alvorlige folder; hodet litt på skakke og antagelig rødmer de alle som en. Etter som praten går om dette temaet kan en tenke seg at mannen får en ereksjon ehh.....reaksjon der han sitter og tenker opphissende tanker om den kvinnelige programlederen, som tillater seg å dekke dette temaet - som om det var matvarekrise i landet. Hun har antagelig aldri fått en eneste orgasme, kan man også tenke seg, siden hun er så pinlig opptatt av emnet.

Men altså; som om ikke djevelen dekker de fleste områder av livet allerede så sitter altså noen nyttige idioter i Rikskringkastingen og tror de er verdens navle eller området der omkring. Jo, for om vi ikke visste det fra før så er det maaaange kvinner som aldri har fått en orgasme. Og vet du hva, eller? Minoritetskvinner får det antagelig aldri! For de er jo så underkuet som vi vet; at disse tør vel aldri erkjenne det engang. Har du sett hvordan iranske kvinner boltrer seg i Victoria Secret butikkene i Teheran? Nei, det har du nok ikke. Disse kvinnene som blir trakassert av hemmelig politi på gater og på universiteter, de har faktisk et liv privat også; der de gjør seg fristende for ektemannen eller elskeren (god forbid) med fargerike blondetruser og dertil vedlegg. Men i Norge der vi jo som kjent er så sulteforet på sex, der debatteres sex og orgasme som om det skulle være verdens undergang om du ikke hadde en mann og dele det med.

Betty Friedan var en revolusjonær på området og skrev mye om sex. Vi vokste opp på 60-tallet i den tro at sex var lik kjærlighet. Og hvor mange gikk ikke på den limpinnen? Skilsmissetallene som fulgte i kjølvannet bekreftet hvor ille det sto til. Og skilsmissetallene de bekrefter idag at intet er endret på det området. Heller tvertimot, nå er sex så alminnelige at folk blir syke av det. For ikke å snakke om barna som følger i kjølvannet av all den sexen du kan nyte med alle og enhver. Men orgasme, det er det visst ikke mange kvinner som har noe forhold til.

Og det må læres, gad vite. Ikke nok med at vi må lære «å føre oss» i ymse stillinger, men nå skal barna våres allerede på barne-stadiet lære at sex det kan være like vakkert mellom Kari og Mari som mellom Kari og Hans. For alt er like naturlig, hevder disse som har fått endret Ekteskapsloven uten «synderlig» debatt.

Husker for mange år siden da vi satt rundt kaffebordet hos en venninne. Våre døtre var spedbarn dengang; og på gulvet satt min venninnes lille søte datter og vugget frem og tilbake. Hun var bleie-barn på den tiden. Jo, jeg husker vi så på hverandre og vi så på vår felles venninne med undring. For hva var det som skjedde der nede på gulvet? Barnet vugget frem og tilbake og himlet med øynene og fikk - kunne min venninne bekrefte – orgasme. Men siden vi i voksen alder altså knapt vet hva dette fenomenet innebærer; så må vi instrueres.

Idag kan du kjøpe deg til sex. Men er du noe mer sofistikert kan du være medlem av dating på nett. Der treffer du kvinner og menn sulteforet på kjærlighet. Allermest kvinner. Sex og intimitet derimot det er aldri langt unna. Det flørtes over en lav sko. Man treffes over en kopp kaffe et sted for å bli kjent; og sier det klikk så havner man utvilsomt straks i køya. For det skal du vite; menn er ikke ute etter venner når de deltar i denne parringsleken, som det jo også unektelig er. Vi kvinner er nok mer opptatt av omsorg og kjærlighet enn menn. Og menn de har om du ikke allerede har fått det inn i hodet – forlengst tatt strupetak på oss. Og vet du hva? Du er blitt lurt! Du blir lurt trill rundt av denne parringsleken de etterhvert er blitt så gode på. Og når du ikke lenger tilfredsstiller deres ofte perverse fantasier; så skal du regne med at da finner han seg et nytt offer.

I muslimske områder der det fremdeles bor norske unge kvinner; der blir disse av sin familie oppfordret til å ta seg elskerinner (les: unge naive jenter) i tiden innen de har funnet seg en kvinne de ønsker leve livet med. Deretter blir de etnisk norske jentene vraket og omtalt som horer. Dette skjer hver eneste dag; og jentene gjør erfaringer som de drar med seg i livet; antagelig mest på vondt. Hele samfunnet er gjennomsyret av sex og hvordan dette skal bedrives. Og med hvem spiller ingen rolle. Det hores i vest det hores i øst. Når kvinnene blir gravide av denne utageringen, står det leger klare til å fjerne «uløkka». Det begås mord på nær opp til levedyktige fostre i en antall vi helst ikke ønsker noen informasjon om. For klart vi skal nyte kjødets lyst. Det skulle da bare mangle. Og driften den skal leves ut uten skrupler. Likestilling skal vi også ha. Vi er blitt som menn, og er visstnok like utro i et parforhold som det menn er.

Og husk det: – «venner det har de nok av»; disse menn som du treffer på dating-sidene på nettet. Om du skulle ymte frempå at du først ønsker å bli kjent med ham, snur han trolig ryggen til deg. For villige, naive kvinner - de finnes i alle aldre - og knapt noen står i veien for menns sex-nød!

Og hva gjelder orgasme kjære venner og venninner; det må lææææres, det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar