torsdag 5. juli 2012

Politisk Korrekt: en totalitær ideologi


Da jeg leste manifestet til Anders Breivik; der størsteparten er forfattet av andre og der han har brukt klipp og lim-metoden, ble jeg for første gang oppmerksom på at uttrykket «politisk korrekt» faktisk er en ideologi.

I den krim-boka jeg er i ferd med å avslutte bruker forfatteren dette uttrykket 2-3 ganger i forskjellige passasjer i boka. Som romanforfatter bør man i tillegg til selve plottet flette inn opplysninger som gir deg litt kunnskap med på kjøpet. Da vi har hørt og lest dette uttrykket mange ganger de seneste årene, har jeg personlig ikke tenkt på det som annet enn en måte å uttrykke forakt for andres meninger. Av disse som ikke viker unna for at «alt er godt» og «alle er like» og således manipulerer med fakta.

I en nyhet på svensk tv4 kan vi lese igår at en politimann er tiltalt; fordi en fyr har anmeldt ham for trusler. Politimannen hadde ved en anledning advart en mann om at hvis han drakk mer øl, så ville han havne i fyllearresten. Ja tenk det, Hedda! Det sa han, denne politi-mannen. Men nå står han tiltalt for trusler! Det er ikke til å tro, men ser man det i sammenheng med den galskapen som herjer i verden der ideologien «politisk korrekthet» står i fokus i de fleste sammenhenger stadig oftere og oftere - så forstår du at verden er i ferd med å løsne i sømmene. Så vær forberedt!

Muslimer f eks de går rettens vei og anker dommer til Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg. Hvorfor? Jo, hvis vi som kristne kritiserer islam, så føler de seg krenket. Og det skal de ikke ha noe av. Men legg merke til at hvis en kristen tillot seg det samme når muslimer krenker kristendommen, så alas – skjer det ingen verdens ting. Nei, det gjør faktisk ikke det. Rasisme-kortet blir ofte dratt frem av anti-rasister. Og som leder for sos-rasisme organisasjonen i Norge sitter idag – alas – en muslim! Tilfeldig? Nei, for dette kalles politisk korrekt. Det er minoritetene som skal beskyttes, vett'du.

Politisk ideologi

Er en totalitær ideologi og stammer fra Marx. Denne ideologi har utviklet seg gradvis siden 1920- tallet i Amerika og med styrke. Og vi som lever idag og opplevde å vokse opp på 60-tallet husker den seksuelle frihet. Vi som gjerne leste feministiske forfattere husker også bøkene til Betty Fridan. Og hvem husker ikke sloganet «Make love not war». Denne kvinnen har mye skyld i utviklingen av feminismen. En annen -isme.

Breivik har kritisert den feministiske revolusjon i sitt manifest. Og det er med undring vi idag kan reflektere over mange kvinners opprør for likestilling - som vi tar og har tatt som en selvfølge siden 60-tallet. En selvfølge at kvinner skal ha samme lønn som menn; for den samme jobben. Men en tanke om at menn er lik kvinner er det få som tror på. Eller at homofile er like med heterofile.

En tanke som går som en rød tråd i denne ideologien er det som omtales som hat-kriminalitet. Der enhver uttalelse om ulikhet vil bli slått ned på. Alle skal med; og ingen skal stå frem som mindre dugelige eller mindre verdt. De homofile utnytter denne ideologien til fulle har vi sett. Og i stadig flere land i europa ser vi at lover som angår homofile sidestiller disse for ekteskap og adopsjon på lik linje som heterofile. Dette skjedde nylig i Frankrike. Den sosialistiske ny-valgte president Hollande lovet dette; og nå innfrir han.

Mine essay her om den revolusjonære skolepolitikken er derfor ikke en spekulasjon, men rene fakta. Unge idag forholder seg til et system der det verken forventes disiplin eller forventninger til personlig aktivitet for å oppnå best mulige resultater. De får eksamensbevis uansett. Når de da møter veggen på høyere studier forstår de først at de er blitt manipulert og lurt.

På 60-tallet i Amerika åpnet man opp for at negre skulle integreres; at alle skulle med og inntakskravene ble selvsagt av den grunn senket. Idag finnes rene svarte universiteter der hvite ikke har adgang. Altså omvendt rasisme sånn vi kjenner det. Meningen er at den vestlige kultur skal utraderes - og alt som har gått galt de siste 100 årene er det den hvite mann som er ansvarlig for. I flg multi-kulturistene. Hvis man således beholder dette fokuset lenge nok; sier det seg selv at den vestlige og kristne verden vi kjenner som den verden som har vært mest levedyktig, vil gå under.

Et multikulturelt samfunn er dømt til å mislykkes. Det inviterer til konflikt; ikke harmoni. Et eksempel ser vi at Romania som er et EU-medlem nå i en tid skal lede unionen. Dette liker tyskere j..... dårlig. At et land som de selv forsørger skal bestemme over dem er mer enn de kan tåle. Vi ser at høyre-populistiske partier; som de politisk korrekte gjerne kaller «ekstreme» partier; popper opp overalt i Europa. Denne villede politikken som også er blitt global; skaper altså frustrasjoner hos den delen av befolkningen, som gjennomskuer denne galskapen.

Denne ideologien representerer en sjuk forventning om at det ikke finnes rase-messige forskjeller. At intelligens er en sjuk manns ide. At ingen er kriminelle; men at alle har rett til å utfolde seg. Ja, kreativiteten hos de multi-kulturelle har ingen grenser. Så strekker man strikken lenge nok - er vel ikke akkurat tyskerne dem som viker unna. Vil vi oppleve et nytt holocaust? Og hvem vil i så fall ende i «gass-kamrene»?

Vi merker oss at ytringsfriheten er under press og at feministiske og antirasistiske temaer konstant inkorporeres i film og fjernsyn, som eksempler på Bartold Brecht´s prinsipp om at den marxistiske kunstner skal vise verden, ikke som den er, men som den burde være. Det er derfor vi har så mange sceneportretter av kloke svarte dommere, gate-smarte politikvinner som er raske på avtrekkeren.
Eller hva med minoritet-computer-genier? Og ikke å forglemme «sannheten» om den degenererende hvite mann.

Noe jeg selv blir provosert over er det jeg kaller «neger-alibiet». Idag vises ikke en amerikansk film uten et neger-alibi. De passer liksom godt inn i en scene der politiet eller kriminelle er representert. Men når det sitter et alibi sammen med ett dusin hvite menn som diskuterer et vitenskaplig tema og ikke har en eneste replikk, da fremstår det påtagelig politisk korrekt.

Når Densel Washington spiller en cop i et amerikansk drama har jeg ingen problemer. Og da er portrettene ofte besatt av flere svarte. Men der en neger fremstår som den eneste rolleinnehaveren som svart afrikaner; da blir jeg kvalm. For dette er hykleri av verste klasse.

Politisk korrekthet er marxisme - med alt hva det innebærer: tap av ytringsfrihet, tankekontroll, omveltning av den tradisjonelle, sosiale orden. Og ikke minst den totalitære stat. Den kulturelle marxismen som Frankfurterskolen skapte; er om mulig enda mer skrekkinngytende enn den gamle økonomiske marxismen. De økonomiske marxistene opphøyet i det minste ikke seksuell perversjon - og forsøkte ikke å skape et matriarkat; som efterkommerne av Frankfurterskolen har gjort.

Det finnes flere artikler om temaet på nettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar