onsdag 11. juli 2012

Leger utsetter kvinner for overgrep


Alle overgriperne er iflg nyhetene idag innvandrere. Mellom 2008 og 2010 er 32 leger anmeldt av 39 kvinner for overgrep. Dette er ikke basert på fordommer, men fakta. Det bør ikke være noen tvil om at utenlandske leger og da trekker jeg den konklusjon at dette kan være arabiske leger, har et syn – også på sine pasienter - som vi kjenner som respektløst. Dette er relatert til deres religion islam som oppfordrer menn til å begå overgrep - og da spesielt i ekteskapet.

Det er ikke uten grunn at muslimske kvinner er overrepresentert på krise-sentrene rundt om i Norge. Økonomisk er dette også som så mye annet som følger i kjølvannet av muslimsk innvandring; en belastning. Det koster å drive Barnevern, det koster å drive krise-sentrene, det koster å føre alle disse rettssakene som følger i kjølvannet.

Vi vet at politiet fremdeles ikke har kontroll på overfalls-voldtektene; og da spesielt i Oslo, men også rundt om ellers i landet der arabere har slått seg ned. Leser vi om en overfalls-voldtekt i Slottsparken så regner jeg med at det ikke kun er meg som konkluderer med at det er en neger bak udåden. Nå er vi vel kommet så langt at vi etterhvert kjenner lusa på gangen.

Det politisk korrekte miljøet i Norge er etterhvert som disse overgreps-tallene stiger mer og mer ullen om hvem som står bak. Men vi vet! Og nå gidder ikke politikere over 65 år lenger være politikere. De synes vel at det blir vel plagsomt å være skyteskive fra alle oss som kaller dem quislinger? For forrædere kalles disse som gjør det enkelt for bermen å slå seg ned her i landet. Så de sier opp jobben, tar på seg sky-lappene og fortsetter livene sine der ute på bygda hvor det er langt mellom mennesker som påminner dem om samfunnet - og deres egne, utilgivelige synder. Vi vet at mange idag lever under beskyttelse av politiet pga trusler fra oss som har fått nok av dem.

Og hvem kommer etter i kjølvannet av at de eldre forsvinner fra Storting og Regjering? Jo, ungdoms-politikere som ikke engang er tørre bak ørene. Disse som er blitt manipulert helt fra barnehagen av om hvor flott det er med «regnbuens farger». Men som ikke er modne nok til å ta innover seg konsekvensene av sine utspill. De finnes på Utøya og de finnes i alle leire på camper hver eneste sommer; der partiets appeller setter seg som mose i en hjerne som stadig mer gror til. Av propaganda verre enn den kommunistene fylte sine med. Men den ligner og intet er forsåvidt nytt under solen.

Så surrealistisk det høres ut så kan han regne med; Anders B Breivik at han allerede har mange tilhengere. - Ikke det? Og joda, se det i øynene. Selv etterlatte etter ofrene fra Utøya vil ha svar. Og det vil de få når kommisjonen legger alle fakta på bordet. Utøya er historie. Og den er blitt en påminnelse for mange nordmenn om hvorhen høna sparker; idag ett år senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar