søndag 29. juli 2012

Jeg blir trakassert på Gardermoen


Jeg har forsøkt å legge lokk på dette lenge. Jeg reiser sånn ca 2-3 ganger i året sydover. Jeg reiser kun for å oppleve noen dager med sol og varme. Jeg reiser ikke langt fordi jeg finner det tåpelig å sitte på et fly i timesvis. Jeg reiser ikke til land der jeg kan få servert hund eller katt. Jeg reiser egentlig helst ikke med fly.

Jeg blir nesten uten unntak «plukket» ut for å statuere ett eksempel hver gang jeg reiser fra Gardermoen. Jeg blir aldri sjekket når jeg skal fly hjem fra Hellas og har nesten uten unntak ingen problemer. Jeg kan endog ta med meg en flaske vann gjennom sikkerhetskontrollen. Har gjort det tre ganger og etter den første da jeg tilfeldigvis hadde oppdaget at jeg hadde glemt å la den stå igjen; så har jeg bevisst latt den ligge i sekken gjennom røntgenkontrollen for alle til å se. Dette fordi jeg er som alle andre passasjerer som flyr avhengig av å drikke mye vann under flyturen.

På Torp i våres sto jeg å drakk opp vannet fra flasken jeg også dengang hadde glemt at jeg hadde i sekken. Kontrolløren der var imidlertid hyggelig og vi lo sammen pga denne tåpelige reglen. Hun fylte endog opp flasken etterpå. Det samme har skjedd på en flyplass i Danmark. Jeg spurte om det var greit at jeg tok en slurk av flasken innen de konfiskerte den. Men jeg må presisere at jeg ikke på Gardermoen tillater meg å være så distre.

Men jeg blir allikevel trakassert på Gardermoen der jeg altså de siste årene uten unntak blir sjekket. Av menn og kvinner med annen hudfarve og annet språk. De bruker ikke annet enn hendene og da jeg sist i sommer ble kontrollert av en utenlandsk kvinne så lot hun hendene sine gli helt opp i skambenet mitt.

Hun ba meg snu meg rundt tre ganger. Undersøkte meg med andre ord foran 2 ganger. Hun tok tak i brystholderen min og lot fingrene gli under. Med andre ord hun tok meg på brystene. Hun ba meg strekke ut armene og bena. Hun ba meg ta av meg skoene som hadde en tynn såle uten hæl. Og den dagen hadde jeg heller ikke verken strømper eller sokker på meg. Denne psykopaten ba meg endog åpne munnen! Det var like før jeg ba henne dra til helvete.

Men jeg så altså frem til en uke i sol og varme og siden jeg har fått med meg at disse psykopatene som er ansatt på Gardermoen ikke er til å spøke med; holdt jeg munn. Jeg skal innrømme at jeg når jeg sto der skolerett foran denne utenlandske psykopaten fikk jeg en ubeskrivelig lyst til å spytte henne midt i det overlegne trynet. Det gikk stadig flere andre tanker gjennom hjernen min også. Men som sagt; jeg tok ikke sjansen på å miste flyet.

Hva var så grunnen til denne trakasseringen kan man jo spørre. Jo det pep. På meg hadde jeg følgende plagg: ett par sko uten hæler; som sagt. Ett par hvite bukser som ble holdt oppe med et belte. En bomulls-topp uten ermer. Og som sagt en brystholder og truse. Det var alt.

Alt annet så som klokke og annet digitalt var lagt i en kurv og gikk gjennom på båndet sammen med en koffert tillat for å ta med inn i fly-kupeen. Men det pep!

Du er bare plukket ut helt tilfeldig sa denne rævva av et kvinnfolk som tillot seg denne trakasseringen. Hun var ikke engang norsk; hun snakket med aksent og jeg tipper hun var øst-europeer. Sa altså denne psykopaten av en kvinne som tillot seg å berøre skambenet mitt.

Jeg gjorde ingen motstand men da hun igjen startet på tredje runde og gjentok meldingen om at det var helt tilfeldig at jeg ble plukket ut sa jeg med sammenbitte tenner: «be my guest»!

Som denne bloggen nok har avslørt har jeg store betenkeligheter med den perverse innvandringen til Norge. Og da snakker jeg IKKE om alle de svenske ungdommene som jobber på restaurantene rundt om i Oslo. At jeg forakter disse menneskene er altså ikke en sannhet med modifikasjoner. Jeg AVSKYR dem. Hatet ligger med andre ord og lurer.

Jeg kommer fremdeles til å reise. Men da jeg i kveld igjen ble påminnet om den trakasseringen jeg alltid blir utsatt for på Gardermoen; via filmen: «Mitt navn er Khan» (forøvrig en indisk propagandafilm) kom jeg til å tenke på den siste hilsenen jeg fikk fra den etniske nordmannen som ba meg åpne kofferten min. I den hadde jeg sørget for å føre all fluidum over på 1 deciliters flakonger etter alle kunstens regler. Men – jeg hadde glemt å legge den frem.

Jeg åpnet kofferten og fikk kjeft fordi jeg ikke hadde gjort dette. Jeg sa: «du må da ha en helvetes jobb»! Jeg var drit-engstelig gad vite; for hvordan han ville reagere. Men da hadde jeg fått nok av denne trakasseringen. Han svarte: «hvis du ikke liker dette, så burde du ta bussen»!

Og vet du hva? Heretter kommer jeg ikke lenger til å dra helt til Hellas og de greske øyene. Nå kan de ha det så godt; disse grekerne - men det skal de vite at det er ikke pga deres trakasseringer jeg heretter velger en biltur til Frankrike eller Spania. Med bil. Ja, for heretter kommer jeg til å velge min egen private transport; bilen. Jeg har nemlig fått nok av den j.... trakasseringen på Gardermoen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar