torsdag 28. juni 2012

Den uærlige blod-røde regjeringen


Denne blodrøde regjeringen bruker av vårt oljefond - som etter sigende skal forsørge oss det nærmeste hundre-året - til å forsørge HELE verden; til og med USA! Milliarder tappes hvert år.

Dette har vi notert oss i mange år allerede. Og det fordi vi erfarer at konsekvensene er så alvorlige. Når et menneske dør fordi den norske stat ikke «har råd» til å sørge for at vi får den nødvendige medisinen. Og når helse-køene vokser hvert år til mange 100-tusener. Og når veiene vi kjører på er som krøtter-stier fordi alle skattene vi betaler i form av vei-avgift, bompenger, parkerings-avgifter og ikke å glemme hvor dyrt det er å skaffe seg en bil i Norge pga toll-avgifter - ikke investeres i veier; da er det på tide å innse at nok er nok. Eller har du allerede bestemt deg for å stemme på denne regjeringen også neste år?

Her jeg bor idyllisk ute på landet; der fårene gresser, kuene likeså og hester med føll er et naturlig syn her ute på landsbygda; har jeg funnet meg et ferskvann; et av flere idylliske og naturskjønne badeplasser midt inne i skauen. Men akk dette vil for fremtiden stå der uten flere besøk av undertegnede. Hvorfor? Jeg bor en bit kjøring fra vannet og er avhengig av bil for å komme dit inn. Men den siste strekningen som er på flere kilometer er en eneste krøttersti. Og med kratere så store at havner du ned i et av disse så vil nok bilen paie om få år. Og kanskje endog der og da! Man må fordi det er så ubehagelig å kjøre på denne grus-veien - kjøre så langsomt at man like gjerne kunne gå; for så sakte bør man kjøre for å oppdage kraterne.

Nok sagt om det, vi kjenner til dette vi som har bil. Og ja, jeg har bil og føler meg uglesett av denne blodrøde regjeringen som nå ikke ønsker meg på veien fordi – alas – jeg kjører en ny moderne DIESEL-bil. Døgeniktene talte for x-antall år siden. Nå har de talt igjen og jeg ønsker dem dit peppern gror (mildt sagt).

Men skatter og avgifter skal opp opp opp, sier marxistene. Og pengene de går ikke til den norske befolkningen per se. Den går til grisebønder i øst-europa. Og hele verden! Nå skal vi trekke oss ut av al-qaida staten Afganistan som har kostet oss millioner av skattekroner. Men tror du det er slutt med det? Svar: Nei!

Så har vi all slags rusk og rask som raner våre hjem, stjeler våre båter og sykler og gudene vet hva! Og ungene de følger med på lasset. I går dro Barnevernet vårt ut å henta 4 unger tilhørende en rumensk (fra Romania) familie som like godt plasserte 9-åringen sin på fortauet i Bergen. De sitter overalt og stort sett med en tom kopp. Noen plager vettet av oss utenfor butikker og cafeer med trekkspillet sitt på hvilket de drar «Gudfaren» i timesvis. Er jeg kanskje blottet for empati? Ja, den blottes gradvis det skal innrømmes, og jeg skammer meg ikke!

Nyhetene i dag kunne fortelle oss at Barnevernet får inn 100 saker hver dag og kalles bekymringsmeldinger. Et eksempel er kanskje en melding om en enslig mor som ikke har råd til barnehageplass til barnet sitt. For pengene hun mottar fra det offentlige går kanskje til alkohol og sigaretter? Denslags saker hører naturligvis ikke inn under den etaten; det burde vel de nyttige idiotene forstå. Men 4 unger fra samme rumenske familie, de blir altså hanket inn og plassert på diverse steder der skattekronene våre definitivt får ben å gå på. Disse ungene har ingen juridiske rettigheter, men den norske stat gir gladelig fra vår felles kasse. Og det gjør de hver dag.

Tilslutt; nok et tankekors: Idag kan vi også lese at mange tusen bilister kjører rundt uten førerkort. Politiet gidder ikke bry seg. Et eksempel. På min vei til butikken tar det 5 minutter give or take. På disse fem minuttene kan jeg møte på biler med kun 1- en lykt som lyser. Fartsgrensene 50 og 70 km blir daglig brutt på veien jeg kjører. Og bonde-jyplingene er verst; derom er det ingen tvil. Politi-kontroller har jeg ikke sett en eneste gang i løpet av det halve året jeg har bodd her. Overrasket? Nei, det tok dem 2 timer å komme frem til Utøya!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar