søndag 15. april 2012

Den grandiose Hanne Herland

- Dette har jeg skrevet meget om, også nå sist i bestselgeren RESPEKT. (Legg merke til at hun skriver titelen med store bokstaver)

I et innlegg i Vårt Land denne uken; der redaktøren selv; nå innser at man har gitt henne for slappe tøyler, presterer hun å vise seg frem i to stk foto; ett som profilfoto som er det samme som hun bruker på «sin bestselger» og et annet som hun vel synes også er et fortreffelig foto av henne. Drømmer hun kanskje om et foto-shoot?

Denne kvinnen som er vokst opp i Afrika og antagelig også er kongolesisk siden hun har vokst opp der, bekrefter stadig mer offentlig holdninger som de fleste av oss konkluderer med stammer fra land vi ikke ønsker sammenligne oss med. Et Afrika uten demokratiske spilleregler. Kanibalisme i bushen, barnesoldater, kriger og elendighet. For ikke å snakke om en utpreget tendens til anarki. Et selvhat og et hat disse bringer med seg til hvite land. Eks vis overfallsvoldtekter på hvite kvinner i Norge. Det bor da vitterlig svarte afrikanere i Oslo. Så hvorfor kaste seg over hvite kvinner? Intet mindre enn et hat mot oss hvite og en selvforakt som nedarves i generasjoner. Disse holdningene har Hanne N Herland tatt med seg i bagasjen. Hun har markert seg som en sterk personlighet. Og var en stund et friskt pust for oss som har en sterk aversjon mot det politisk korrekte.

Nå omsider går det opp for noen og enhver hvor forstyrret hun egentlig er. Og tar jeg ikke feil så er hun ikke helt til «å stole på». Hun ble intervjuet på Litteraturhuset og liret av seg en holdning som fikk mang en nordmann - og ikke bare advokat Wiig til å stusse men også til å steile. Dette var hva hun sa - og hun fornekter seg ikke men gjentar ordrett hva hun også mente i sitt innlegg på VL for noen timer siden.

- Mitt poeng under NRK DEBATTEN 12.4, som jeg først fremmet til VG er at jeg mener at det aller beste hadde vært at Breivik ble skutt på Utøya mens ugjerningen pågikk. Det kunne spart mange uskyldige menneskers liv og samfunnet vårt for mye, og ikke minst styrket vanlige folks tro på rettsstaten hvis oppgave er beskytte uskyldige borgere fra kyniske drapsmenn.

Hun er altså ikke snauere enn at hun undervurderer vår evne til å forstå hva hun egentlig mente! Og nå markerer hun gjerne dette ved å ro seg så langt ut på det åpne hav at det blir vanskelig å komme seg i land. Men innser hun det selv egentlig? Aner vi her en voldelig tendens - når hun som hun uttrykte seg kanskje er tilhenger av domstoler uten integritet. En domstol som dømmer uten lov. «Skyt først og spør etterpå»! Er det forresten ikke dette vi bekymrer oss over hva gjelder Moland og French. Som forøvrig sitter fengslet i det samme landet hun er oppvokst i?

- Drapsmannen skal ikke få gleden av å få så mye makt at han vil kunne strupe vår nasjonale debatt rundt disse viktige samfunnsspørsmålene som skal føres i tiden fremover på en måte som gjør at vi kanskje kan komme noe av multikulturalismens underliggende rasisme og stakkarsliggjøring av innflyttere til livs, nemlig denne nedsettende måten å betrakte innflyttere på idet man underliggende ser ut til å mene at det automatisk er synd på mennesker som kommer utenfra, og ikke er født og oppvokst i Norge.

«Drapsmannen» har så vidt meg bekjent aldri forsøkt å «strupe vår nasjonale debatt». Tvertimot! Hun bruker så store og vidløftige ord at det blir komisk. Det går simpelthen i ball!

Så forsøker hun å rettferdiggjøre dette ved å sympatisere med oss som skattebetalere og hva pengene blir brukt på. At vi lever i et kristent, humanistisk samfunn og der våre europeiske lover er basert på Bibelen har hun ikke noe forhold til. Det dysfunksjonelle tankegodset minner adskillig mer om det mennesker fra den tredje verden fører med seg. Forvirringen er kanskje aller størst i Herlands eget hode?

Hennes synspunkter er så dårlig fundert at det går over stokk og stein. Med en så grandios oppfattelse av seg selv og sin egen person at det blir tragi-komisk. Jeg har aldri hørt en forfatter har reklamert for sitt forfatterskap som «min bestselger». Noen må få stoppet henne. Er hun kanskje en fare for seg selv?

Det ville undre meg stort om hun får innta «talerstolen» i Oslo Tingrett når den tid kommer.

http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat2/thread263387/#post_263387

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar