søndag 18. mars 2012

Norge styres av arabere og asiater

«Forslagsstiller var nestleder i Oslo AUF, Munir Jaber. Han presiserte at forslaget ikke betyr amnesti, men en regelendring». Et utdrag fra nyheten idag om at Jens ikke har makt. Den er illusorisk.

Og da forstår vi hvordan Arbeiderpartiet styres. Ikke av en etnisk norsk statsminister men av en asiater.

Jens Nordmann har gått på en smell; igjen. Det er visst ikke partiet som sitter med makta. Det er det "drittungene" i ungdomspartiet som gjør. Unnskyld at jeg spør: når fikk de makt til å stoppe partiets politikk? Var disse på valg sist? Han får stadig vekk forslag på bordet om å endre regler som Ola og Kari ønsker. Fra utlendinger; fra minoriteter; fra muslimer, asiater; you name it. Fra folk som aldri har vært på valg.

Oslo AUFere består nå stort sett av utlendinger. Ikke til å undres over; vi ser jo at Oslo byttes ut demografisk gradvis. Ikke bare i gettoer der minoritetene har fått kjøpe seg billige boliger pga verdi-tapet som oppstår når de flytter inn. Og nordmenn ut. Så som i Groruddalen og på Nordstrand. Nordstrand som i sin tid var like fancy som Frogner. Nå bør du ha privat bil om du vil slippe å se at du har en million-bolig i de strøkene som gradvis endrer sammensetning. Er du avhengig av å ta trikken får du med deg at Nordstrand ikke lenger ser ut som Nordstrand.

Men det er nå så. Selv har jeg for lengst sett sannheten i øynene. Men at vi nå snart vil bli styrt av muslimer eller andre minoriteter er ikke lenger en illusjon. Og AUF er nå blitt partiets Akilles-hæl. Anders Behring Breivik så seg ikke ut Utøya uten å vite hva han gjorde. Han ville ramme ungdommene der de er i ferd med å utvikle seg til potensielle politikere. På en leir som av noen er blitt sammenlignet med Hitler-jugend.

At den forrige justisministeren fremsto som ei pingle var kanskje av samme årsak som at nåværende også vil ende med det samme inntrykket. Uten ryggrad! For hvem om ikke annet enn en muslim sitter på det kontoret; Hadik er navnet og det er like unorsk som Muni Jaber, som har fått gjennom med sitt forslag at de etiopiske ungene skal få bli inntil videre. Med andre ord har verken statsminister eller justisministeren noe de skal ha sagt. Det er stats-sekretærene som bestemmer og de som ikke engang er tørre bak ørene, som har makta. Og de er ikke engang valgt av folket.

Selv i Frp har de s k alibier for sin etter sigende imøtekommende holdning til muslimer/minoriteter . Det ble mumlet i rekkene på et møte jeg overvar på Frogner for noen år siden at denne iraneren; Keshvari måtte stå på liste; men ikke altfor langt opp. Det ville vekke mistanke blant velgerne. Hvor lenge vil de kunne skjule seg bak denne argumentasjonen.

Selv er jeg etterhvert blitt gammel av dage som det jo heter, så når Norge får en svart statsminister så ligger jeg forhåpentlig horisontalt for godt. Men at det ikke er lenge til; det bør du vende deg til først som sist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar