tirsdag 14. februar 2012

ID-tyveriene skjer via mellommann

- Tyvene vet at når det kommer et bankkort er det stor sannsynlighet for at koden kommer i eget brev få dager etterpå, og da følger de med, sier politiet.

Ja dette kan vi lese via Nrk på nettet. Ærlig talt, hvor mye vås skal vi måtte fordøye!

Det går selvsagt ikke folk rundt og roter/leter i våre postkasser! Sånn uten videre. Disse som står bak ID-tyveriene – de sitter på postkontorene våre, de. Der sitter de og fordeler posten vår. De kriminelle innvandrerne som har fått jobb. Der sitter de med sine turbaner og sine hijaber og har innblikk i alt som skjer. Om vår identitet blir frastjålet via bankkort og bank-koder så skjer det ikke ved at «noen» tilfeldigvis roter i våre postkasser. Dette er noe forbannet bullshit og er det man kjenner som politisk korrekt.

Tror politiet på denne teorien? Nei, de konkluderer med at vedkommende som oppdages med 50 bank-koder og kort - han jobber ikke i Posten. Selvsagt! Disse er kriminelle men alle er ikke like dumme. Bankkortene og kodene våre og våre identiteter havner her og der, men de har en mellommann. Og han jobber i posten.

Denne uka tok politiet i Stavanger en mann med omkring 50 kort de tror er stjålet fra postkasser i byen. Politiet bekrefter at denne formen for identitetstyveri er et problem over hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar