onsdag 25. januar 2012

De venstre-ekstreme; er de i ferd med å våkne?

Politikere på Stortinget er redde for å bli de neste ofrene for terror. Ja, tenk det Hedda! Nå møter de seg selv i døra.

- Senest i går var det en bil som svingte opp på fortauet og parkerte kloss inntil Stortinget, før en person satte på nødblink og selv forsvant i mengden på Egertorget, forteller Grande til NRK.

Arild Stokkan Grande fra Arbeiderpartiet er piss-redd om dagen. Han er kanskje blitt paranoid? Mannen fra det partiet; som heller enn å gå i seg selv og partiet gikk rett i skyttergraven etter 22/7 - og sammen med sine kumpaner desperat startet jakten på syndebukker. Han og andre i partiet fornekter fremdeles at de var skyteskiver den dagen. De vet ikke hva de skal tro. Politiet gikk raskt ut og sa at denne mannen fra Frogner ikke var en typisk terrorist. Og etter 6 måneder mener de det samme. At alle andre og mediene spesielt velger å kalle Breivik en terrorist, det endrer ikke dette bilde. Terrorisme det er det islamister som holder på med.

At Breivik er en ideolog og tilhører høyresiden betyr ikke at han er en terrorist. En terrorist bedriver terror. Islamister er terrorister. De skaper uhygge blant befolkningen. De truer og bedriver faenskap. De splitter og hersker. Og setter folket opp mot hverandre. De stiller seg opp foran Stortinget og «advarer» oss. Det er terrorisme! I Norge og resten av Europa er det borgerkrig pga disse terroristene.

Breivik er en masse-morder. Han verken truet eller herset med sine venner eller naboer eller familie i forkant. Tvert imot var han en godt likt ung mann. Han var så godt likt at ingen hadde mistanke til at han la planer om å utradere medlemmer av Arbeiderpartiet. Men han hadde en agenda og den har vel alle fått med seg. Bortsett fra den rød-grønne regjeringen. Og nå går det gradvis opp for dem at de er målskiver for både den ene og den andre gærningen.

Dette at norske sosialistiske medier hauser opp om høyreekstremisme er i bunn og grunn positivt sett fra øyne som har sett og gradvis oppfatter at mediene ikke forteller sannheten. Vi som kjenner sannheten kan vel i bunn og grunn bare lene oss tilbake. De reaksjonære som fremdeles velsigner innvandring fra underutviklede land - som fostrer terrorister og voldtekts-menn de innser når de selv blir utsatt for denne kriminaliteten at de har blitt ført bak lyset. Jeg kan ikke undervurdere mine landsmenn. Mødre som ser at sine sønner blir overfalt og ranet av disse som representerer den innvandring vi andre ikke har ønsket på lenge lenge. Eller fedre som opplever at deres døtre blir voldtatt av den samme bermen; de er nødt til å reflektere over det som skjer. Og tiden er kort.

Men de politikerne som nå går piss-redde rundt og ser spøkelser på høylys dag; de kan bare ha det så godt! For de og deres døtre blir de neste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar