onsdag 11. januar 2012

De svarte rasistene

– Få dem fram i lyset

Også Arbeiderpartiets Arild Stokkan-Grande er opprørt over holdningene gruppa gir uttrykk for.
- Det er nesten så du ikke tror det du leser.

Så får vi igjen bekreftet at oppfordring til mord og hat-kriminalitet – det er helt greit bare det ikke er nordmenn som gjør det.

Muslimer i Norge har fått tillatelse til å demonstrere foran Stortinget med paroler som oppfordrer til mord på norske soldater. Ikke mindre enn det, altså!

Så skal vi i tillegg kunne lese på de samme parolene at vi er «svin».

Ja, det er vel ikke nok med det, vil jeg tro. For er det noen som får herje med oss som de vil så er de muslimske svina. Med våre røde politikers velsignelse. Og venstreekstreme, multi-kulturelle journalister som serverer oss svada; hver dag.

De serverer også annet stoff og idag kunne vi igjen følge et program fra Nrk der det var satt fokus på innvandrere. Denne gangen var det ikke pakistanere eller irakere som forøvrig er kjent for å gjengvoldta våre døtre. Eller somalere som raner våre sønner med våpen mot hodet. Nei, denne gangen var det oppegående og smarte jenter ved Bjerke videregående skole som ble intervjuet om sitt forhold til Grorud-dalen der de er vokst opp. Der de lekte i sandkassa sammen som 6 åringer dengang de ikke la merke til at vennene var svartinger. Ei norsk jente og en indisk.

Nå er de voksne kvinner på 18 år (alt er relativt). Nå har de begge meninger som faktisk sammenfaller med de politisk ukorrekte bloggene vi finner på nettet hver dag. Det ble diskutert hva, hvorfor og hvordan det har seg at det er så mye pes rundt de som de røde politikerne gjerne kaller «berikere» av vårt samfunn.

Vi vet selvsagt godt at dette som renner ut av deres munn er ren og skjær propaganda. Prosjektet deres gikk i dass. De spurte ikke folket og burde vel rett ut sagt; «sagt oss opp». For vi blir jo ikke kvitt politikerne. De sitter ikke engang på nåde nå når vi ikke lenger kan kalle oss et demokrati. Ikke la deg lure!

Et eksempel: vi som ble manipulert til å kjøpe dieselbil vi skal nå nektes å bruke bilen når de røde hevder at det sjenerer noen. Vi skal tvinges til å ta trikk og buss og t-bane og tog. Alt under diktatorisk press fra de røde. Ergo: vi har ikke demokrati. Demokrati betyr «folket bestemmer».

Og i ytringsfrihetens navn skal disse «berikerne» nå få skrike ut sin æder og galle mot oss som ikke ønsker dem annet enn at de drar hjem der de vitterlig hører hjemme. Dette skal de gjøre i vår hovedstad som de samme berikerne nå snart har okkupert i stort sett alle by-deler. De skal få lov til dette. TILTROSS for at de bryter lov og rett. De oppfordrer; jeg gjentar: til MORD og HAT mot oss nordmenn!

Vi blir også kalt rasister; men det sørger journalistene for. Berikerne har sine egne koder og sine egne rase-teorier. Og de har ikke slått seg ned her for å bli norske. Og hvorfor skulle de gjøre noe så dumt? Vi har jo ingen kultur; vi har jo ingen religion hevdes det fra Humanetisk forbund. Vi tør snart ikke stå for «noe».

Den indiske jenta på 18 år svarte på spørsmålet om hun ville velge en ektefelle uansett etnisk opprinnelse. Hun svarte kontant nei; hun ville definitivt velge en inder fordi de var mest like. Den norske jenta som hadde sterke meninger om denne innvandringen og fremdeles bor i Grorud-dalen; hun så ikke bort fra at hun kunne ende opp med en neger. Hæ? En neger? Disse som hater oss hvite! Disse som nå er overrepresentert på kriminalstatistikken for voldtekter! Hæ? Snakk om å være ført bak lyset. Jeg lar imidlertid tvilen komme henne til gode. Hun ble nemlig spurt først av de to venninnene. Den indiske gikk ikke utenom. Hun var ærlig. Den norske gikk rett i fella. Den politisk korrekte.

Nei, han hadde rett Enoch Powell med sin tale på 60-tallet: han spådde at den hvite mann ganske snart ville komme til å være under «pisken fra den svarte mann». Hans politiske karriere gikk forøvrig etter dette utspillet rett i dass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar