tirsdag 31. januar 2012

Christian Tybring Gjedde; oss rasister imellom

Journalister er flokk-dyr!Venstre-radikale er de også nær opp til 100%. De pretenderer å være vakt-bikkjer. Men de underordner seg bedriften som skal tjene penger. På folket, men folket vil ikke lenger ha dem. De kjøper VG pga kryss-ordet hver lørdag.

Bloggene popper opp som lyn fra klar himmel. Folket forstår hvor de bør henvende seg for å lære sannheten å kjenne. Den venstre-radikale «eliten» (elite?) er livredd for ikke å tilhøre det «gode selskap». Vi blir presentert to alen av samme stykke. TV2 har sin «Kristiansen&Strand». Fra den samme venstre-radikale «eliten». Vi blir ikke særlig klokere. Men det vi forstår er at vi blir ført bak lyset.

Nrk har den siste tiden tatt seg bryet med å se litt på dette fenomenet. De lager programmer som folk vil ha; sånn plutselig. Programmer som skal åpne folks øyne – forhåpentlig. Men jeg må innrømme at jeg foreløpig lider av en skepsis. En skepsis til motivene.

For hva er det vi lærer? Vi lærer at journalister; som hovedsaklig følger hverandre i flokk og er livredd for å bli holdt utenfor, de er tilbakestående. De kaller oss bloggere for rasister. Så sett i lys av karakterstikker som sådan så er vel et tilbakestående menneske langt mindre å forakte enn en rasist. Et tilbakestående menneske vet jo ikke bedre. De har per se en lav intelligens.

Christian Tybring Gjedde er i mediene igjen. Han er forfulgt av flokk-dyrene på venstre-siden. Av journalister, av korrupte anti-rasister (den siste kategorien lurer oss med fikling med medlems-tall), av politikere på venstre-siden. Idag fikk han igjen taletid. På Nrk; kudos til kanalen!

Vi hører ham forsvare seg. Og oss som blir kalt for rasister, for avskum. Av journalister, politikere og anti-rasser. Han blir endog støttet av en likesinnet, som gir ham rett. På alle punkter. Vi hører program-leders kollega som har «kommet på andre tanker» etter å ha møtt en av oss politisk ukorrekte bloggere som ønsker muslimene et sted hvor det etter sigende skal være svært varmt.

Vi får høre om debattanter og bloggere som spiss-formulerer seg. Som kaller Jonas Gahr Støre for «en judas»; en forræder.

Men hva er det programlederen og hennes journalist-kollega fokuserer på? Jo, de spør Tybring Gjedde hvorfor det er nødvendig å bruke ufine karakteristikker. Hvorfor vi ikke kan akseptere å bli sagt imot? Dette er det de tilbakestående sauene har oppfattet. Ikke hvorfor vi bruker disse og andre ufine karakteristikker.

Journalister skal være vakt-bikkjer. Men hva er ei vakt-bikkje? Hvorfor gjør en hund? Kan man trene en hund til å være vakt-bikkje? Tenk deg at du går en tur med bikkja og møter på en vandrende burka. Hva skjer? Bikkja vil enten løpe skremt avsted eller den vil gå til angrep på burkaen. Høyst sannsynlig det siste. Hvorfor? Fordi den er trent til å gå til angrep på en burka? Nei, dette er en ren refleks. Av at noe er «unormalt». En vaktbikkje reagerer kun om noe er unormalt. De er flokk-dyr. Akkurat som de venstre-radikale journalistene. De reagerer i flokk. De tør ikke tenke sjæl.

Men hvorfor bruke ufine karakteristikker? Etter så mange år uten respons på det som fremstår som intelligent for leserne. Etter så mange år med debatter som har ført til at debatt-klimaet er blitt så surt at avisene legger ned debatt-sidene, da er tiden dessverre inne for å kalle en spade for en spade. Det er oss politisk ukorrekte - mot de politisk korrekte flokk-dyrene.

I stedet for å spørre seg hvorfor kalle JGS en «judas» og en forræder. Så rekker ikke intellektet lenger enn til at «vi er ufine» som ikke kan finne andre ord og argumenter. I dette essayet er jeg 100% bevisst på alle de ufine karakteristikkene jeg har brukt. Og jeg vet med sikkerhet at mange vil nikke gjenkjennende; jeg har truffet de «mange». Men de som ennå ikke forstår hva jeg forsøker å formidle er i mine øyne tilbakestående. Det er opp til dem å bevise det motsatte. Vi som vet hva islamisme og muslimsk innvandring har ført til i Norge, vi kan legge fakta på bordet. De andre de tør ikke en gang be om det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar