onsdag 21. desember 2011

VG – hersk- og splitt!

Den gang jeg selv studerte journalistikk ble vi innprentet at vi skulle være vaktbikkjer. Hva lærer journalistene idag og hva praktiserer disse? Jo, en splitt- og hersk teknikk som er totalt avskyelig. I tillegg til tabloide oppslag om herr og fru Hvermansen som skal skilles eller har fått barn nummer 2.

Det siste utspillet kommer fra VG, avisa jeg bare kjøper på lørdager; pga kryssordet. Jo, de forsøker nå å så tvil om Arbeiderpartiets helt naturlige reaksjon på det faktum at en gjeng med innvandrere; negre og pakistanere stort sett - ble innvalgt på deres liste nå sist ved valget i høst. Det skulle ikke mange stemmer til før de kunne kumuleres inn på listene som endte med at 11 av partiets 20 innvalgte representanter kom på lista etter mobilisering i innvandrer-miljøene.

Dette henger selvsagt ikke på greip det må da alle forstå. Og hvem i h...er villig til å akseptere at 11 av 20 AP-representanter i bystyret er negre og pakistanere. Så AP's egne representanter tok saken i egne hender og har nå bestemt at valg-loven må endres. Ja, den bør endres av andre grunner også. Noe som har en sammenheng med hvor mange representanter hvert enkelt fylke skal telle i fht fylkets størrelse.

I forbindelse med høstens valg var det forøvrig kun Reiber-Mohn som endte på den samme lista; som var fra Oslo vest. Og så vidt jeg vet ble hun forbigått av en Ali eller en Muhammed. Det er selvsagt til å gråte av; men man vet ikke om man skal le eller gråte. Ved tidligere anledninger vet vi at det jukses med stemmer i disse innvandrer-miljøene og at s k medlemmer aldri har betalt ett rødt øre for medlemskapet i disse useriøse miljøene. En kultur de kjenner fra sine egne hjemland. Det er gud bedre mye rart vi skal bli konfrontert med av disse menneskene - som i mange henseende ikke en gang kan regnes som en bæringskraftig befolkning. Ta f eks det faktum at mindre enn 30% av negre fra Somalia ikke har et annet forhold til velferds-potten enn det som kan tynes ut av den.

Det hevdes at minoritets-innvandrer-befolkningen som hovedsaklig kommer fra muslimske land er stor i Oslo og at dette bør gjenspeiles i bystyret. Bull-shit spør du meg. Skal disse som jukser og bedrar staten og oss etniske ved ikke å betale skatt, og kjører drosje svart eller gjemmer unna inntekt fra sine grønnsakstorv; skal disse ha den samme retten som andre samfunnsengasjerte nordmenn. Pølse-vev!

Men at VG må lage suppe på en spiker. Ved å egge opp til hersk- og splitt i befolkningen er bare kvalmt. De vet utmerket godt at de ikke har en sak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar