fredag 30. desember 2011

Ni av ti nordmenn: Muslimsk innvandring; nei vettu hva!

Det er betryggende at vi alle nordmenn nå har sterke meninger om denne perverse innvandringen. Når det idag slås fast at 9 av 10 nordmenn mener det samme om innvandrere som før 22/7 så forteller det oss mye. Det gir grunn til optimisme!

Det betyr ikke at vi ikke liker innvandring generelt. Det betyr at vi ikke liker muslimer spesielt. Tar jeg feil? Det tror jeg bestemt ikke. Men har jeg rett så tør jeg mene at svært mange nordmenn ikke dømmer Anders Behring Breivik for sine motiv den 22/7.

Det første han sa når han ble arrestert på Utøya var at det var «nødvendig». Vi forstår dette som hans motiv for å gjøre det makabre - var en gang for alle å få et fokus på nettopp det faktum at 9 av 10 nordmenn misliker muslimsk innvandring. Han sier sogar i sitt manifest at man i denne situasjonen måtte kalkulere med mange ofre for å redde den vestlige verden. Med andre ord ser han på ungdommene som mistet livet på Utøya og ikke minst bombingen av regjeringsbygget som et nødvendig onde for å få den responsen han ønsket seg. Makabert men sant! Det blir derfor ikke feil å hevde at disse ungdommene pr idag ble martyrer.

Det faktum at vi nå alle har så sterke meninger om denne særskilte innvandringen burde gi Siv Jensen blod på tann. Spesielt når vi vet at hennes motstander Høyre, som hun gjerne går til sengs med har så kontroversielle meninger om islam.

Idag kan vi lese at Torger Ødegård (H) velsigner bruk av hijab. Dette i forbindelse med en debatt om hva ungdommene kan få lov til å ha på seg inne i klasserommet. Det er idag moderne og en del av kles-koden å gå med lue og caps. Det være seg inne og ute. Det være seg sommer eller vinter. Vi kan mene mye om dette fenomenet men vi har alle vært unge og ingen skulle få komme å bestemme hvilken mote vi skulle følge. Når det nå blir debatt om dette og at norske ungdommer nektes lue men at muslimske jenter tillates hijab - da er det noe fundamentalt galt. Men det er denne politikken som Høyre ønsker føre; tydeligvis.

Vi husker Erna Solberg (H) som for noen år siden argumenterte for sharia i Norge. Det er derfor ikke til å undres over at dette partiet som er så liberalt ifht sine politikers seksuelle identitet også ønsker åpne for forskjellsbehandling av elevene i skolen. Denne behandlingen tres nedover våre ungdommer i takt med det faktum at våre egne kristne verdier og religion undergraves.

Så derfor Siv; her har du en gylden sjansen til å hevde våre krav relatert til den muslimske innvandringen spesielt og innvandring av ikke-bærekraftige folk generelt. Du har ingen ting å tape på å snakke fra levra. Gjør som din politiske med-søster i Danmark: «Rett ryggen; og vær klokke-klar i retorikken»! Vi støtter deg. Det burde den siste undersøkelsen om nordmenns holdninger til innvandring fortelle deg - mer enn noe annet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Helt kort nå ; jeg mener å huske at en norsk 'filosof' i fjor el. forfjor hevdet at partiet Høyre trengte hjernestarter - andre vil nok mene at det trenger hjerneoverføring ... Høyre er for meg et parti uten sjel , det har forlengst kastet sin verdikonservatisme på den åndelige skraphaugen , og partiledelsen fremstår mest som 'kultur-marxister' ( i betydningen 'en strømning hos den vestlige politiske venstreside som rommer selvdestruktive tanker og en ubendelig irrasjonell vilje til å begå sivilisatorisk selvmord' ) ... Jeg er åpenbart hverken samfunnsviter el. politisk filosof ( jeg er av utdanning simpelthen en matematiker , som i utgangspunktet er lite opptatt av politikk , men likefullt livredd den nærmest grensesløse enfoldigheten representert ved politikerne på ting og i regjering , og frykter sterkt at vi om relativt få år vil oppleve velferdssamfunnets sammenbrudd under byrden av en uønsket og udugelig innvandringsmasse , dog frykter jeg minst like mye at skolen vil ende opp som et intellektuelt katastrofeområde , ikke minst hva real - og naturfag angår , da disse fagene er grunnlaget for alle samfunns overlevelsesevne i dag ) , men mener at Frp aldri inngå regjeringsarbeid med Høyre ... Jeg spår at om Frp hadde sluttet å snakke om ( 'det umuliges kunst' ) integrering av muslimer i et sivilisert samfunn , og heller gjort ' Nei til musliminnvandring' og 'Nei til økonomisk understøttelse av muslimorganer' til sin kampsak nr 1 ( Ap har åpenbart som kampsak nr 1 å gjøre Nordmenn til en minoritet , betraktet i et lengre tidsperspektiv ) , ville Frp etter hvert fått en voldsom fremgang ...

Sidsel Dahl sa...

Da er vi enig. Kunne ikke ha sagt det bedre selv ;) Hva gjelder Frp tør jeg hevde den påstand at de er "toast" en gang for alle, om de nå ikke bruker tiden på velgernes retorikk, i tiden frem til 2013! Og for all del - gi ikke Høyre ved dørene!!!

Sidsel Dahl sa...

Til deg som er så sint at du bruker kun store bokstaver i en kommentar. Jeg henstiller til deg å ikke gjøre det her på min blogg. Ellers kan du være så sint du vil for min del. Sidsel

Legg inn en kommentar