torsdag 1. desember 2011

Megalomani

Er nå kommet til side 1035 i manifestet til Anders Behring Breivik, og har skummet meg fhv fort gjennom de foregående sidene. Nå leser jeg noe som får meg til å tenke sience fiction. Enten er Breivik godt informert om chemical warfare og har kanskje hacket seg inn på amerikanske sider. Eller så har han kanskje fått ideene gjennom sine voldelige dataspill. En kombinasjon?

Det som imidlertid står klart for meg er at han tror at - skal han redde oss fra muslimene så må vi regne med at liv må gå tapt. Han setter opp hypotetiske drepte i et lite antall f eks 50.000 mot at hele den vestlige kloden går under gjennom islamsk okkupasjon. Dette skriver han ett sted:

"It may be required to make such sacrifices in order to end this experimental multi-culturalist nightmare and genocide. Sometimes, the situation requires us to be cruel and kill a limited number of civilians (indirect casualties in shock/sabotage attacks) in order to prevent much more severe long term atrocities against our peoples. In fact, from a pragmatical viewpoint, it would be inhuman not to act in a cruel manner when the alternative is much worse. Just focus on targets that can be morally justified and accept casualty numbers that are far from exceeding the alternative future atrocities".

Alt dette han setter ned på papiret i sitt manifest kan han umulig ha klekket ut selv. Men at dette er tilgjengelig på internett er ikke mindre enn skremmende. Men å kalle det for paranoide ideer blir drøyt å fordøye. I så fall er det en verden der ute vi aldri i vår villeste fantasi kan forestille oss. Hvilket er skremmende nok. Men å diagnostiere denne mannen som syk eller gal alt ettersom blir å rette baker for smed. Og kanskje er det dette som USA nå er så opptatt av å legge lokk på hva gjelder Wikileaks og Julian Assange.

Enten er ting på gang der ute og ærlig talt ville jeg ikke bli overrasket over at noen forbereder en verdenskrig nr 3 mens vi alle sitter og håper på det beste. Vi er jo såpass mange så gira på resultater at hadde jeg vært muslim hadde jeg skygget banen i vesten for lenge siden. De la jo heller ikke skjul på at de er engstelige når deres egne anbefalte dem å komme seg i hus så fort det lot seg gjøre - når de og vi alle trodde at det var en islamist som gikk bananas i Oslo i sommer. De vet at de er uglesett.

Det Behring Breivik presenterer i sitt manifest er ikke noe han har funnet på. Det må jo alle forstå. Det er så skremmende at hvis denne informasjonen kommer i gale hender så er det innlysende hva som blir konsekvensen. Og faller det i hendene til Breiviks likesinnede kan vi si adjø og goodbye. For dette er saker du ikke har noe ønske om å vite noe om.

Han har jo referert til Frimurerne og her er noen ord om en deadline for de multikulturelle regimene i vesten:

The PCCTS, Knights Templar intend to include radiological weapons in our arsenal as they quite easy to create and relatively easy to acquire for those individuals with basic knowledge. However, we do not intend to detonate radiological weapons before the capitulation deadline given to the criminal multiculturalist regimes of Western Europe which is; Jan 1st, 2020.

Hadde nær sagt; take it or leave it!

Det som skrives kan ikke og må ikke avfeies med hallusinasjoner. Det var ikke mange tyskere som forsto hva Hitler hadde planer om. Og skal man tro tyskere så hadde de ingen anelse om hva som egentlig foregikk i konsentrasjonsleirene. Om de stakk hodet i sanden så er det nærliggende å hevde at i så fall er ikke dette et gammelt fenomen. Det er jo akkurat hva som foregår i vår vestlige moderne demokratiske samfunn idag. Hver eneste dag.

"This is usually done by labeling the enemy as a madman or discrediting him as a victim in some twisted way (character assassination). Med ref til hans engstelse om karakter-drap. They will usually claim the individual was not a cultural conservative resistance fighter but rather a pathetic victim who was bullied or discriminated against by someone at some point in his past. We see that the multiculturalists use this very efficient psy. war method again and again when they face a lethal terrorist attack of any sort". Han fryktet et "karakterdrap" om seg selv.

Denne mannen led av stormannsgalskap, en diagnose som ikke lenger brukes. Og som vi vet er ikke psykiatri en konstant verdi.

http://no.wikipedia.org/wiki/Megalomani

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar