lørdag 17. desember 2011

Anders Breivik i samtale med en psykotisk fengselsbetjent

- Goddag, Anders, har vi sett noen spøkelser i dag?

- Nei takk, du - men jeg har jo lest noen aviser, da.

- Og hva fant du der?

- Tja, hva skal jeg si; intet nytt under solen må vel bli det politisk korrekte svaret, vil jeg mene.

- Ingen spøkelser altså! Da tror jeg vi lar medisinering være medisinering idag da, ikke sant?

- Helt greit for meg; men du har du et par Ibux; disse madrassene tar helt knekken på meg. Ikke akkurat Jenssen; if you get my drift.

- Okey, Anders, du skriver på en bok hører jeg snakk om. Du har kanskje drevet litt research de siste dagene nå som du har tilgang på aviser og Internett?

- Ja jøss, her er det mye å ta av. Og Lippestad har jo bidratt med nytt; rett etter 22/7 og der er det mye interessant.

- Ja, det vil jeg tro, du. Mange som har fått på pukkelen med sine konspirasjonsteorier, det er sikkert.

- Ja, de har visst sett noen spøkelser på høylys dag, de også, forstår jeg etter å ha peset meg gjennom rapporten fra psykiaterne. Må være mange psykotiske der ute. Har du forresten regnet ut på hvor mange det kan være? Jeg mener, dette dreier seg jo om millioner bare her i det vestlige Europa. Har du lest manifestet mitt, forresten?

- Ja, litt av et manifest du, hvor får du det fra? Har du klippet og limt eller er kanskje psykosen alvorligere enn som så?

- Ja, ikke vet jeg, men kan du ordne en kopp sterk kaffe innen jeg går i dusjen. Har mye å gjøre idag, som du sikkert forstår. Må snart starte på talen jeg skal fremføre i retten; tiden går jo fort nå frem til påske. Ille var det verre før var det nå; if you get my drift; he he.

- Det skal bli. Hyggelig å ha deg her forresten, og den diagnosen du har fått kan være god å ha. Men den kan vi vel kurere her på huset; vil jeg mene: fastlegen kommer jo innom hver tirsdag og torsdag. Og han er visst høyre-ekstrem.

- Takk og takk! Vi snakkes men nå må jeg nesten sette igang ellers kommer jeg vel aldri i mål. Nå er tiden kommet for å rive Arbeiderpartiet i filler. Der er det mange med alvorlige personlighetsforstyrrelser, spør du meg. Ser at Tybring er falt for øksa de hever over de høyre-ekstreme om dagen. Multikulturistene er seg selv lik. Ikke mye selvransakelse der i går'n.

- Og de psykotiske blir visst bare flere og flere har jeg hørt. Ja, du hadde et poeng; ingen tvil om det.

- Det var nødvendig! Men forferdelig; jeg hadde ikke noe valg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar