lørdag 12. november 2011

Pepperspray – med farge

Alle kvinner; unge som gamle bør utrustes med våpen! Vær ikke lenger naiv; det skjer også deg! Og hvis jeg en dag vil få bruk for peppersprayen - så kan jeg garantere at avmakten og sinnet jeg nå føler, kommer til å vise seg i mitt behov for å spraye vedkommende tom for pepper.

På vei hjem går jeg gangveien jeg ikke ville ha gått hvis jeg var ute en sen nattetime. Jeg ville ha gått i opplyste gater der busker og kratt synes på innsiden av gjerdene. Noe som altså nå ikke er et argument for å tro at et overfall ikke vil skje. Den 64 å gamle damen gikk iflg media på opplyst sted, men i nærheten av Farmannstredet, der avskummet henger hele dagen. Bortsett fra når de kan sees på postkontoret rundt den 20. i måneden. Med disse menneskefiendtlige personene gående rundt er vi ikke trygge noe sted. Heller ikke jeg i den 2 manns-boligen jeg bor for tiden. Der bor det minst en stk psykopat. Og der må jeg bruke lommelykt for å finne nøkkelhullet etter mørkets frembrudd. Altså like usikkert som et hvilket som helst annet sted midt i den opplyste byen. Er jeg engstelig? Ja!

Å få informasjon for å kunne uttale seg skjer ofte ved at jeg selv tar kontakt på en uformell måte. F eks ved å kommentere nattens hendelse idet jeg er i ferd med å passere. Noe jeg gjorde i ettermiddag. «Nå, er du blitt redd for å være ute etter mørkets frembrudd»? Hun snur seg mot meg og er åpen for en samtale. En dame på min alder. Hun tør det. Hun er heller ikke feig, men henviser allikevel først til de halvnakne jentene i Oslo som «kanskje ber om det».

Vel, sier jeg - disse mørhudede og menneskefiendtlige personene fra midt-østen og Afrika bryr seg visst ikke akkurat om alder. Da er tonen lagt. Hun slapper av og samtalen er igang. Vi snakker om det jeg omtaler her på bloggen. Hun forteller at hun vet jo noe om den kriminaliteten som begås. Hun har jobbet i fengselsvesenet. Og på Ullersmo er jo de fengslede fra...

Vi er på daværende tidspunkt blitt enige om at vi snakker samme språk. Men hun innrømmer at hun normalt er forsiktig med å uttale seg om dette temaet - også til mennesker i sin nære krets. Fordi hun frykter stemplet som rasist. Nå befinner hun seg på linje med meg i at alder ikke spiller noen rolle; når de mørkhudede finner for godt å overfalle oss hvite kvinner. Vi er enige og jeg gir henne fritt spillerom. Hun er tydeligvis taletrengt.

Så kommer mannen hennes syklende og tror øyensynlig at vi er kjente og presenterer seg umiddelbart. Hun ler forlegent og sier at vi nok ikke kjenner hverandre. Men at vi har diskutert nattens overfall i sentrum av Tønsberg. Og at "jeg er en de kan snakke åpent med". Dette kommer bardust på mannen som er ett ti-år eldre. Han summer seg og synes visst dette er problematisk. Forståelig, men vi kvinner er som regel ikke så lukkede som menn. Vi avslutter imidlertid samtalen straks etter. Og hun sier som en siste kommentar: "det var hyggelig å snakke med noen som tør kalle en spade for en spade".

3 kommentarer:

Anonym sa...

... Og det er svært flott å lese kommentarer fra en kvinne som tør kalle en spade for en spade ; hadde det store flertallet av norske kvinner , fra noen få tiår tilbake og frem til dagens såkalte 'flerkulturelle Norge' , vært i besittelse av din virkelighetsnærhet , så tror jeg vi trygt kan fastslå at kvinner hvor som helst i Norge , lettkledde eller ikke & alkoholpåvirket eller ikke , med rimelig grad av trygghetsfølelse kunne ha ferdes hvor fanden de vil til alle døgnets tider - i et betydelig mer forutsigelig , mer fredelig , mer homogent (men akk så 'kjedelig' monokulturelt-) og tilnærmet uendelig mer fremtidsrettet samfunn uten krav fra fremmedkulturelle individer som arbeider iherdig for å underlegge vår nasjon en menneskefiendtlig (og i særdeleshet kvinnefiendtlig) fascistisk ørkenideologi grunnlagt av en psykopatisk tvangsnevrotiker som skydde ingen midler for å skaffe seg tilhengere ... Men alt skal visstnok gå seg til skal vi tro de mest virkelighetsfjerne sosialister/multikultiralister , som enten er sprøyte gærne og/eller oppfatter det som en intellektuell utfordring å forsvare en politikk de innerst må forstå i praksis er ensbetydende med å begå nasjonalt/sivilisatorisk selvmord ...

Sidsel Dahl sa...

Tusen takk for kommentaren! Dette likte jeg ;)

Anonym sa...

... En viss norsk minister (av journalister ofte kalt Norges mest intelligente politiker , en påstand som kan være sann hvis man setter likhetstegn mellom 'mengden av svada' og 'intelligens') har sagt at norske barn som vokser opp uten multikulturelt mangfold risikerer å få et varig handikapp! Fra barn og maktkåte politikere får man høre de mest utrolige ting ; dagen før Stortingsvalget i 2009 sa angjeldende politiske streber , herr Støre , at han vil arbeide for at Norge skal bli et 'flerkulturelt samfunn' (jeg oppfatter dette som Arbeiderpartiets kampsak nr 1) , så med 'utplassering' av 'berikere' i det ganske land , vil det etter hvert kunne utvikle seg til en nasjonal risikosport å la en datter eller søster dra på kveldsvisitt til en venninne , enten man bor i en mindre bygd eller i en middels stor by - man risikerer at en av sine aller nærmeste , og det mest dyrbare man 'eier' , får mer enn et 'varig handikapp' , man risikerer at en av sine aller kjæreste blir psykisk/fysisk invalidisert for livet (som er mest jevngodt med drap) etter et høyst uønsket møte med et 'mangfoldsberikerelement' , et æresløst og skruppelløst udyr som like mye for å få utløp for et uregjerlig primitivt seksualinstinkt , får dekket et dominansinstinkt som ikke ligger under utviklingsnivået hos det vi observerer hos den dominerende hannen i en gorillaflokk (hvis dette oppfattes som et uttrykk for sterk rasisme , vel , da sier jeg VÆR SÅ GOD!) ... Det er en udiskutabel overrepresentasjon av slike voldselementer hos den importe fremmedkulturelle massen som 'våre' politikere , av uante grunner , mest ivrer etter å fylle opp det ganske land med ... Hvis den jevne norske 'mann' ønsker en slik utvikling (eller resignerer overfor den politiske overmakt , og hengir seg til virkelighetsflukt i form av f.eks. en høyst 'uproporsjonal' opptatthet av meningsløs elitesport) , får han bare fortsette å være med på å 'bære frem' slike politiske maktpsykopater som Støre & co , alternativt bør man vel helst vise sin avsky for den selvdestruktive , intelligensfraværende asyl/innvandrings-politikken ved å avstå fra all valgdeltagelse - samtlige representanter på Stortinget snakker om det 'umuliges kunst' , nemlig å 'integrere' islam i det norske samfunnet (eller som nevnt i kommentar ovenfor , de håper og tror at alt 'vil gå seg til' ; hvilke mirakuløse krefter som plutselig skal gjøre seg gjeldende , må gudene vite!) ...

Legg inn en kommentar