onsdag 9. november 2011

The Liberal Mind: the psycological causes of political madness

Hvis du virkelig ønsker å forstå sosialistisk ideologi så bør du lese denne boka. Du vil ikke lenger være i tvil om hva som driver en mann som Audun Lysbakken når han har sånt et behov for å styre oss; som foreldre, som barn; ja så lenge han får boltre seg i regjeringen - så kan vi forvente både det ene og det andre.

Fedrekvoter, pappa-grupper, trill-barnevogn-grupper; you name it! En total undervurdering av menneskets gudeskapte evner. Barn uten behov for verken mor eller far. De homofiles rettigheter der surrogati og handel med barn bør være på linje med det naturlige foreldreskapet mellom en kvinne og en mann. Null moral og en ekstrem tro på staten. Ergo ingen Gud, men en gudløs og humanistisk tilnærming til alt og alle. En overstyring og et «vi vet best-holdning». Barn i barnehagen fra de er ett år gammel og gjerne tidligere. Ingen forskjell på menn og kvinner. Alle er like. Eller som i Lysbakkens verden; vi er alle intetkjønn.

Det er derfor ikke mulig å legge skjul på det faktum at Lysbakken iflg den ovennevnte boka fremstår som et erke-eksempel på en "dysfunksjonell mann som søker hevn for sin problematiske oppvekst". En farlig mann når han besitter den stillingen han idag har som politiker. Han fremstår lattervekkende og tar seg selv så høytidlig; at vi gir oss ende over!

At SV fremdeles sitter i regjering er et stort tankekors. De har en oppslutning langt under sperregrensen. Kristin H har endelig forstått at det er på tide å gå av. Hun blir neppe savnet; heller ikke av sine egne.

Og så var det Gro Harlem da. Herregud, er det noen som husker henne fra folkeavstemmingen i 1994! Når hun innså at hun hadde tapt. Hun formelig lyste av trass. Den kvinnen har mye makt og innflytelse; det kan jeg love! Og nå er planen at hennes maskot Jens den håpløse skal inn i FN. Som generalsekretær! Intet mindre, du. Jens, som knapt har flertall hos sine egne borgere. Gro Harlem er en typisk kontroll-freak. Men hvorfor ikke? FN er en dårlig vits; og ikke engang USA tar den organisasjonen på alvor. Så hvorfor ikke; det kan vel ikke bli verre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar