torsdag 3. november 2011

Afrikanere sa du?

«Jeg snakket nettopp med en afrikaner som har bodd i Norge i flere år, og det eneste han hadde fått med seg og utledet av debatten som har rast, var at det nå skulle bli forbudt for afrikanske menn å ha sex i Norge. (sic) Noe han selvsagt var svært imot. Og han la til at dette var noe det ble snakket mye om blant afrikanere i Norge».

Les den en gang til! Det handler om negre og overfall på hvite kvinner i Norge.

Dette blir påstått av en debattant på en av de kjente pol ukorrekte bloggene. Og dette overrasker meg ikke. At de vi får brekninger av og de som skaper så mye kaos rundt oss lever i sin naivitet; det må vi regne med. De snakker ikke språket vårt for det første. Og for det andre er det ikke norske nyheter de leser når de benytter seg av Internett på biblioteker og andre internett-cafeer. Ei heller er det norske kanaler de samler seg rundt på kveldstid. Der går det stort sett i al-jazeera lignende arabiske kanaler de mottar via kabel-tv.

Så da blir det et tankekors at vi i det hele tatt snakker om dialoger. Den tar vi jo skal vi tro det; over hodene på disse som er blitt et ekstremt stort problem for oss. Vi importerer en masse mennesker som aldri vil komme til å bli bærekraftige for vår økonomi. Analfabeter som overfaller, raner og voldtar våre døtre. Bærekraftig? Definitivt ikke. De er blitt a pain in the ass! Verken mer eller mindre.

Og hva med de pakistanske innvandrerne. Hvor bærekraftig er disse da? De snyter oss for skatter og avgifter. De kjører drosjer og innberetter ikke inntekter til staten. De svarte intektene smugler de gjennom tollen så fort de ser en sjans.

Somalierne utnytter vårt velferdssystem på en enda mer snedig måte. De skiller seg fra kona som er så frekk at hun hevder at det er sant. Dermed kan hun heve alle de stønadene som er relatert til det å være enslig mor med barn; en hel haug attpåtil! Mannen gifter seg på nytt på liksom. Noe som de jo er vant med i de primitive landene de kommer fra. Og for ikke å snakke om at dette er bevisst utnyttelse av "de vantro hundene" som ikke tror på guden deres.

Så vi debatterer og skriver blogger til krampa tar oss. Samtidig som disse som ikke er bærekraftig for vår fremtid sitter og glor på imamer i programmer fra deres egne land. Der det oppfordres muslimer til å innføre sharia der de bor i sine vestlige land. Og ikke minst: drepe de vantro kristne og jøder.

Det ække til å tro. Men det er altså sant!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar