torsdag 6. oktober 2011

Legge seg under kniven med 5 pakistanske leger?

Se nøye på bildet fra Akuttklinikken ved Oslo universitetssykehus med nestleder Øyvind Skraastad helt til høyre. 4 av 5 er mørkhudede. Med andre ord innvandrere fra «mørk-hudede» land. Muslimske land og Afrika. Link deg inn her:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10030575
Bildet som også vises i VG idag er et klarere ett.

Nå er ikke fargen på huden poenget. Poenget er at jeg ikke stoler på disse menneskene. Uansett hudfarge. Døgeniktene vil selvsagt hevde at dette er en rasistisk uttalelse. Jeg ønsker bare å presisere at jeg hvis jeg skulle legges under kniven hvilket faktisk har skjedd i mitt liv; alvorlig nok var det dengang. Dengang vi ikke møtte på utenlandsk arbeidskraft ved våre norske sykehus. Når det nå viser seg at folk dør på våre sykehus i hopetall pga grove feil og blir skadet for livet i beste fall og når vi også vet fra tidligere oppmerksomhet om utenlandsk arbeidskraft som ikke snakker norsk eller godt nok språket, da undrer jeg meg ikke over at folk dør unødig på sykehusene vår. Flest dør visst i Østfold har jeg registrert lenge.

Jeg forstår at tyske leger opererer ved våre sykehus og dem regner jeg hovedsaklig for kompetente. Leger fra Pakistan eller Afrika regner jeg ikke for kompetente og jeg vil ha meg frabedt å komme i kontakt med disse. Det hevdes at en av grunnene at man dør på sykehus er manglende god hygiene. HYGIENE – ja det er nesten ikke til å tro! Hvor er det vi ofte blir konfrontert med dårlig hygiene? Jo, på de utallige restaurantene som popper opp rundt om i landet. På spisesteder vi før kunne få oss norsk hjemmelaget mat tilbys nå kebab og lignende dritt. Ja, dritt, ja. Det vil du forstå om du sjekker hva kebab egentlig inneholder. Hvis du synes det er greit med kebab etter en tur på byen, da regner jeg med at du like gjerne spiser lungemos og blodpudding.

Mattilsynet forteller oss om utallige spisesteder som stenges pga manglende hygiene. Så hvorfor skulle leger fra disse landene ha et bedre forhold til renslighet enn kokker fra de samme landene? Nei, jeg lar meg aldri overbevise om det motsatte. Jeg er så skeptisk at jeg takker nei!

I tillegg skal jeg vise til forsikringsselskapene som i annonser har skreket høyt om hva du utsetter deg for i land du føler for å feriere i hvis du blir syk. Vi er blitt advart om deres manglende kompetanse uten at noe er lagt imellom. Så hvorfor importere dem hit? Et stoooort tankekors!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar