fredag 7. oktober 2011

Frk Skei Grande og sving-dør-partiet

Det er bare trist men også skremmende hvor kunnskapsløs hun er. Hun kaller oss rasister med fordommer og at vi konspirerer. Ja hun er ikke alene om dette. Det har mye med hennes intellekt å gjøre.

Men hun og hennes likesinnede er farlige. Det er nemlig disse naivistene som avler personer som ABB. Som av PST ikke er karakterisert som terrorist. De har sagt han er ikke en typisk terrorist. Med andre ord enten er du terrorist eller så er du det ikke. Det er ikke mulig å være «litt» terrorist.

Så Skei Grande hun er en farlig person fordi hun får tale-tid i mediene. Hennes bastante og arrogante uttalelser virker stikk i strid med det hun i sin naivitet tror at hun bidrar til når hun avfeier oss med kunnskap om den islamiseringen som skjer i hele vest-europa og i Norge - med at det bare er konspirasjonsteorier.

Ta bare klima-debatten? Det er lagt frem mye nok forskningsresultater og forskere som har signert på et opprop så langt som et vondt år som protesterer på Al Gore's publikasjoner. I Storbritania ble hans film nektet vist engelske elever fordi britiske politikere mente det var farlig propaganda. Men tiltross for fakta så kan en person og politiker som Skei Grande sitte på radioen å hevde at vi, som viser til fakta - som idioter, rasister, full av fordommer, konspiratører osv.

Hun avslører seg rett så ofte i debatter som dum. Og når hun i tillegg er leder for Venstre; partiet som kalles sving-dør-partiet sier det alt. For dette partiet tar seg selv på høyest alvor. Men ligger langt nær smertegrensen for å få lov til å være et politisk parti. Hun står på talerstolen i fullt alvor som representant for Venstre og sier at hun ikke vil samarbeide med det rasistiske partiet Frp. Hun er ikke klar over hvor dum hun fremstår med denslags ytringer. Hun derimot er freidig nok til å karakterisere andre - men når «andre» foreviser henne fakta så ler og smiler hun arrogant. Hun er avslørt for lenge siden. I motsatt fall hadde Venstre hatt en god oppslutning. Så enkelt er det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar