tirsdag 11. oktober 2011

Julian Assange: Kåte menn og mer enn villige kvinner

Leser for tiden en uautorisert biografi om Julian Assange. Den handler om WikiLeaks som vi nå kjenner som en blogg som er ansvarlig for at verdens befolkning nå etterhvert vil få innsyn i dokumenter vi aldri ellers ville ha fått innsyn i. Diplomatiske samtaler og kommentarer fra Hillary Clinton om hennes syn på høytstående ledere, om korrupsjon ifbm den Islandske bankkrisen og mye mer.

Julian Assange, den australske unge mannen så blek om nebbet at en kan kan lure på om han er riktig frisk, han sitter nå i husarrrest på et gods i England. Han har nemlig en arrestordre over seg. Denne har statsadvokaten i Sverige utdelt. Han skal nemlig ha voldtatt to kvinner i Sverige på sitt besøk der i 2010. Akkurat den historien mener jeg er verdt å analysere.

For oss som vokste opp med fri sex og alt det der, så fremstår det for meg et tankekors at Sverige fremst av alt har forfattet såpass rigide lover for å beskytte (frigjorte) kvinner i Sverige. Men kanskje ble det også for svenska flickor et behov for å endre sin løsslupne moral. Til å fremstå jomfruelig - om enn i en annen kontekst.

Vi har nå blitt foret av norske medier med at voldtektene i Sverige nå er på et så høyt nivå i forhold til i våre naboland og Norge, at det fremstår besynderlig. Når vi nå vet at overfallsvoldtekter i Norge begås hovedsaklig av negre og menn fra midt-østen har det blitt nærliggende å trekke den konklusjon at det er også disse som bedriver det samme faenskapet i Sverige. Voldtekststatistikken har nemlig eskalert i de senere år.

Men så leser jeg denne biografien om Julian Assange og blir nesten litt satt ut. Og jeg forstår at han stiller seg undrende til denne arrestordren som henger over ham etter sitt besøk i Sverige i 2010 - der han var invitert til å holde et foredrag eller flere.

En kvinne med navn Anna har på et eller annet vis via en eller annen kontakt sørget for å invitere Assange til å bo hos seg. Stopp litt opp, uansett hvor frigjort du fremdeles måtte være i forhold til menn. For hva rører seg i hodet på en kvinne i 30-årene attpå til en blond, vakker sådan til å invitere en totalt for henne ukjent mann i samme alder?

Enten må hun være en komplett idiot, eller så ligger det absolutt noe muffens bak. Eller hun er en stor opportunist som ser sitt snitt til å bli kjent i svenske ukeblader som den kvinnen som kapret verdens mest omtalte mann på den tiden. Uansett, kort sagt de havner i sengen og har sine hyrdestunder der. Kvinne har seg med mann. Begge har det fint og alt er såre vel.

Men så skjer det noe uventet; kvinnen vil ikke mer. Og nå krever hun plutselig at det skal brukes kondom. Denne mannen som har fått carte blanche fra denne narsissistiske unge blondinen blir nå plutselig avvist. Avvist, ja! Og selvfølgelig skal en kvinne kunne si nei også om hun tidligere har sagt ja. Så Assange trekker på seg regn-frakken som vi før kalte denne beskyttelsen mot graviditet og senere brukte som argument for beskyttelse mot kjønn-sykdommer. Men han plundrer og kondomet sprekker. Han får kjeft, men Anna synes det er greit. Så greit at hun ordner en krepse-aften for ham og hennes bekjente i Stockholms fest-verden og lar ham bo der i hennes leilighet resten av tiden som dreier seg om et 10 dagers opphold. Og kan man vel regne med; hyrdestundene blir vel ikke færre siden de deler samme seng.

Men så skjer noe nytt. Asssange holder flere taler i Stockholm og på første rad sitter en kveld enda en bimbo (narsissist) som byr seg frem. Hun tar ham med til sin leilighet og historien gjentar seg. Men stakkars Assange han aner fred og ingen fare. Ja, for det må man vel kunne hevde når han som alle menn får seg presentert kvinner som byr seg frem og stiller seg åpne for å dele seng med ham, så kan det vel neppe kalles voldtekt hvis det skulle komme til å gå litt hardt for seg i sengehalmen?

Men jo, i Sverige har man nå en lov som kriminaliserer menn bare for i det hele tatt å ha bydd opp til sex. Bydd opp til, ja, nå er problemstillingen snudd helt om. Nå vitses det faktisk blant svenske menn om at de bør forsikre seg med kona med en signatur om at de får ha seg med henne innen de går til sengs for natten!

Dette er altså stoda i Sverige. Og noe rødstrømpene har sørget for. Disse som hater menn men vet å utnytte dem. Ja, og nå har jeg problemer med å se at dette medfører noe annet enn en stor mistillit mellom kvinner og menn. Som om dette ikke er stort nok fra før!

Overfallsvoldtekter er selvsagt noe helt annet enn noe som kvinnen selv har initiert på forskjellig manipulerende vis. Ja, for hvis unge kvinner nå ikke skjerper seg på disse områdene så kan de vel like godt se for seg et liv uten en mann. For så bør de kanskje nå vende seg til å ta til takke med et liv som lesbisk?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar