mandag 19. september 2011

Terroristene får det som de vil; med hjelp av våre politikere

Ser at det blir stadig flere som tillater seg å gå i rette med dem som hevder at det bl a pågår en islamisering i Norge; og over resten av Europa for den delen. Idag går Hogne Øian i rette med Hege Storhaug og HRS. Hun har i et innlegg på hjemmesiden sin belært oss om stammekultur og det faktum at mer enn 50% av Arbeiderpartiets innvalgte bystyremedlemmer har innvandrerbakgrunn. De innvalgte er innvandrere fra midt-østen og Afrika. Hun er skeptisk til deres motiv for å være så interessert i å drive med politikk overhode - så vidt jeg kan bedømme.

Og selvsagt har hun rett. Hun vet hva hun snakker om og har dekning for dette. Hogne Øian derimot er skeptisk til Storhaugs motiv i et innlegg i Vårt Land på deres s k verdidebatt-sider. Han hevder sogar at Storhaugs motiv er å henge ut muslimer som kjeltringer alle som en. Og at man ikke kan vite hva motivene deres som politikere egentlig er. Dette er ikke bare naivt, men totalt stupid. Det finnes nå så mye stoff som belyser fakta om islams utbredelse i Europa at det blir flaut å lese om de kunnskapsløse. Spesielt når de utdyper sine tanker offentlig.

Øian er nok i sin gode tro, han. For han vet ikke bedre. Akkurat som vår justisminister Gahr Støre og Kristin H. De sier det rett ut uten å blunke når de går i rette med f eks Siv Jensen i debatter at – Siv ikke vet hva hun snakker om. Og som de begge ovennevnte gir uttrykk for så er de simpelthen ikke opplyste personer. De kan få seg til å spørre, som jeg husker Støre engang: “Hvor står det”? Eller nå nylig foran valget som fru Halvorsen sa i VG: “Det finnes ikke dekning for det Frp hevder”. De er selvsagt mange flere, men en annen blir sittende med en flau smak i munnen når det går opp for en hvor mange kunnskapsløse vi er i Norge. Ikke til å undres over; det er ikke alle som finner frem til de mange bloggene her i landet som forteller sannheten uten omsvep. Man forholder seg tillitsfullt til mediene og da går det den veien høna sparker.

Jeg leser nå omsider den boka som mange har nevnt men som jeg ikke har hatt tid til å lese. Forfatteren er en egyptisk muslim som ble henrettet for sitt virke som dikter og litteraturkritiker på 60-tallet. Han tilhørte det muslimske brorskap som idag er svært aktive. Det er disse som nå kjemper om plasser i den nye regjeringen i Egypt etter at de sparket Mubarak. Det er også disse som vil kjempe om makten i Libya.

Gahr Støre er en av dem som vi kan forestille oss en dag si: “Er det sant? Det visste jeg ikke”. Med geipen ned på brøstet når han innser at hans barn og barnebarn er blitt offere for hans kunnskapsløse politiske innflytelse. Nå som foregangsmann for at terroristene i Palestina skal bli medlem av FN!

Sayyid Qutb er mannen som skrev mange bøker og mannen bak boka som er oversatt til norsk; “Milepæler”. Dette er en kunnskapsrik, men en farlig mann. Milepæler ble forbudt men allikevel en bestselger. Boken er oversatt til mange språk og har påvirket muslimer verden over. I forordet til den norske utgaven kan vi lese at boka er blitt stående som islamismens mest omtalte kampskrift. Mannen var Muslimbrødrenes fremste talsmann, og boka markerer viktige etapper i utviklingen av politisk islam.

Denne utviklingen gikk fort og bevegelsen spredte seg som ild i tørt grass i midt-østen blant muslimene som vi vet tilber Allah. Han skriver varmt om utbredelsen av islam over hele verden og spesielt om innføring av sharia som i islam betyr Guds lov. Hans mange argumenter er basert på det de kristne også mener og eksempelvis dette at “menneskeheten idag står på avgrunnens rand”.

Argumentene er det ikke mye å kritisere. Han skriver overbevisende om verdens tilstand. Den tilstanden som Jesus omtalte som fødselsriene. Og begynnelsen på denne verdens endelikt der Jesus vil komme tilbake å dømme menneskene.

Men som vi også vet så er Jesus en ikke-person i muslimsk tro. Den sanne Gud kjenner de ikke. Deres hellige bok er basert på fantasier og en suppe av skriftsteder fra bibelen og jødenes bok. Men han skriver godt. Og det er dette som blir poenget når vi har politikere i hele det kristne vesten som ikke evner å ta til seg kunnskap om det som skjer. Utbredelsen av islam og deres organisasjoner som attpåtil støttes av våre egne politikere!

Islamsk fremmarsj og deres våte drøm om verdensherredømme – og ikke minst innføring av sharia over hele verden. Dette er det Gahr Støre og Kristin Halvorsen bidrar til. Og de vet visst ikke bedre! Eller gjør de det?

http://www.document.no/2011/09/innvandrerer-plutselig-overrepresentert-i-oslo/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar