søndag 18. september 2011

Berit Rekaa; sannhetsvitne for Nrk

Denne kvinnen er reporter for A...jeg mener Nrk. Hun bor i Danmark og kjenner danskene på pulsen; hver dag så og si. Ja, det er i alle fall det vi fikk vite igår via et program som den venstrevridde A...jeg mener Nrk-kanalen forsøkte å få oss til å tro. Men – det var allikevel noe ved tonen; noe usikkert over retorikken hennes; hun snakket veeldig langsomt og som hun måtte veie sine ord. Men falske og usanne som de er de venstrevridde norske journalistene; så vet vi nå av erfaring, at skal vi få vite sannheten om utviklingen i samfunnet – ja, da må vi gå til alle de tusenvis av bloggene som etterhvert popper opp. Eks vis document.no, Gates of Vienna og andre. Det må enten være ræva å være norsk journalist/reporter for norske medier. Eller så kan det vel ikke beskrives med ord? For munnkurv har de; uten tvil!

For hold deg fast - og det til tross for at de av oss som følger med og også har lest de få kronikkene - der noen få har fått kommet til orde og forklart oss det danske valgresultatet så forstår vi - og det uten engang å ha lest noe som helst; ja, rett og slett bare brukt sunn fornuft. At – danskene i motsetning til nordmenn de siste 10 årene har hatt en regjering med Dansk Folkeparti som har tatt over styringen av den perverse innvandringen. Danskene har fått det som de vil. De er fornøyd; i alle fall så langt. Pia Kjærgård, DF’s leder i disse årene har som vi har hørt kalt Siv Jensen en kvinne uten ryggrad etter sistnevntes tilbaketrekning fra det hun og vi andre kaller islamiseringen i Norge. Og det med rette; partiet fikk akkurat som fortjent. Frp’s velgere ble hjemme i sofaen istedet denne gangen! Dette handler kun om troverdighet.

Men så var det denne representanten for A...jeg mener Nrk da som liret av seg såpass mye vås at det var til å spy av. Ja, jeg er spyferdig i disse dager over alle de feige “innrømmelsene” fra dem som har kalt en spade for en spade helt frem til 22/7. Men altså BERIT REKAA – presterte å si at danskene stemte rødt denne gangen kun for å demonstrere sin forakt for Dansk Folkeparti. For danskene, ja de er blitt så europeisk orientert at de snakker engelsk hvis du som nordmann tiltaler dem på gaten på norsk. Ja, tenk det Hedda! Joda, jeg har også merket meg de stadig flere unge, knapt tørre bak ørene stå foran meg som en idiot fordi hun ikke forstår det norske språk. Og det er noe nytt, uten tvil. Men kanskje kan det komme av at undervisningen i skolene er like mye under pari som i de norske skoler; der alle skal være like dumme iflg den sosialistiske ide? Hva tror du?

Kan det muligens være at de rett og slett tilhører kategorien unge som går ut av ungdomskolen uten å kunne “lese og skrive”. For den kategorien blir visst bare større og større. Og det tror jeg ærlig talt ikke bare er ensbetydende med de mange innvandrere som ikke gidder anstrenge seg. Men BERIT R hun kunne også fortelle oss lyttere at uttrykket “fjell-aper” slettes ikke er noe varmt uttrykk for vår kultur eller deres egen sjalusi over at de ikke har fjell der nede.

Neida, om vi skulle tro på sloganet “det er dejligt at være norsk i Danmark” så må vi tro om igjen; så det så. Danskene ser du, de finner vårt stadige mas om muslimsk innvandring så patetisk at det er nesten ikke til å “holde ud”! Og at de selv har fått det som de ønsker hva gjelder det betente temaet i Danmark og Norge; og simpelthen ble hjemme denne gang, ja det bunner i noe helt annet det, iflg BERIT R; det norske sannhetsvitne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar