lørdag 24. september 2011

Er enden nær?

I Frankrike og rettere sagt Paris opplever nå franskmenn at deres gjester; muslimene ikke vil gå av veien for å skape mest mulig kaos. De vil nekte å trekke inn i sine gudshus og heller vende ræva i været der inne enn i de parisiske gatene. Og de vil stå på sine sinnsyke krav om å gå rundt som noen fugleskremsler; kun for å erte på seg sine franske medborgeres sinne. Akkurat som hun som sa det så poengtert i et leserinnlegg i VG i sommer den muslimske unge kvinnen. At kun fordi hun visste at det provoserte nordmenn at hun gikk i hijab; ja, så ville hun gå med det! Det er grunn til å undre seg over hvor dette vil ende!

Alt det som skjer i samfunnet idag og som gjør deg frustrert og deprimert er tegn i tiden for det Jesus sa at vi skulle se og forstå. Dette når tiden var inne for hans gjenkomst. I den forbindelse står det at Satan Djevelen vil være desperat og vil fare omkring som en brølende løve og forvirre menneskene. Han vet at hans tid er kort. Det er derfor ingen grenser for hva han kan finne på. Det fordi han gjorde et veddemål med Gud i Eden om at ingen mennesker ville søke Gud hvis de fikk alt i hendene. Dette relatert til Guds opprinnelig plan med et Eden; et paradis. Satans første løgn var den vi kan lese om - der Eva troskyldig spiser av det epletreet som Satan narret henne til å spise av - og lokket henne til det fordi han sa til henne at Gud hadde løyet. For sannheten, sa Satan, den tilhører meg.

At Gud gikk i dialog med Satan vet vi og det oppsto et stridsspørsmål dengang i Eden om hvorvidt menneskene ville være lojale mot Gud hvis han forviste dem ut av Paradiset. Dette stridsspørsmålet skulle få ta sin tid og det står at ikke englene engang vet når Gud vil gripe inn - når han en gang for alle vil løse menneskene fra dette veddemålet - også kalt «stridsspørsmålet» mellom ham og Satan.

Satan og hans demoner ble kastet ut av himmelen fordi de gjorde opprør mot Gud. Disse demonene som kalles en åndehær av engler er svært reelle - og hvis vi ikke er klar over deres makt vil det gå oss akkurat som Satan vil - det er å dra med seg flest mulig til det stedet der han selv vil bli lenket i tusen år.

I den forbindelse er det grunn til å reflektere over hvordan denne onde engelen bruker sine manipulerende evner og makt. Det er bare å ta et blikk på disse menneskene som hevder de har sannheten; de som tilber avguder. Mennesker skapt som deg og meg men med en så forskrudd ide om Gud - at det er grunn til å lure alvorlig på deres evne til å tenke. En evne menneskene har i motsetning til dyrene. For når disse kvinnene som vi nå ser demonstrerer og med makt vil kreve å gå kledd offentlig i svarte telt, da er det noe som definitivt er svært galt. I den forbindelse kan jeg forestille meg Satan og hans demoner le seg skakk ihjel. Menneskene derimot befinner seg i et kaos når vi må forholde oss til dette daglig. Og ønsker bare mest av alt å se en ende på det. Og hva blir løsningen på denne galskapen?

Disse demonene er ikke stygge selv om de er onde. Dette er perfekte og vakre ånder som en gang i tiden iførte seg et kjødelig legeme og ektet jordens kvinner og fikk avkom med dem. Dette inntil Gud sendte vannflommen over jorden, og som druknet alle uten Noa og hans nære familie. Disse demonene fikk aldri komme inn i himmelen igjen etter det.

At vi nå opplever å måtte bruke så mye bortkastet energi på disse gærningene som har et sånt sykt behov for å gå i Satans spor bør ikke være noe annet enn en bekreftelse på at Jesu gjenkomst er nær. Verden er blitt så syk av denne galskapen som Satan bedriver med sine renkespill at det er uten tvil et tegn som vi ikke burde ha problemer med å forstå; slik Jesus sa til sine disipler: «Dere vil forstå det når tiden er inne». Galskapen vil ta en ende - og tiltross for at disse gærningene har ført krig mot Guds folk i tidligere tider - er dette vi nå ser sammen med de andre tegnene; som jordskjelv og sult og andre tegn alt sammen det som skulle få oss til å forstå at denne verdens orden går mot sin ende. Spesielt det faktum at dette kaoset har ekspandert.

Om du vil forstå sannheten må du søke der den er å finne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar