tirsdag 23. august 2011

“HRS vurderer rettslige skritt mot SIAN”

Vil vi nå se at private blogger vi har hyllet og respektert for deres evne til å fortelle oss det de sosialistiske mediene velger å holde tilbake av konfliktfylte temaer gå i skyttergraven? Og at andre mindre og uglesette bloggere nå vil ta over markedet? Noen må fortelle sannheten!

Når Hallgrim Berg som skrev “Amerikabrevet” relatert til det mange hevder nå med rette kan kalles Eurabia ble spurt om han angrer på boka. Dette etter 22/7, svarer han kjekt og greit: Hvorfor det? Ja, hvorfor skulle han det? Så takk, Hallgrim for at du ikke er så feig som mange av de bloggerne vi har linket til og respektert - går i skyttergraven du også!

SIAN har altså hevdet at muslimer i Norge vil bli i flertall om x-antall ti-år. Ja, hvorfor ikke? Det er mye som tyder på det. HRS har jo selv via Hege Storhaug kalkulert i de samme banene. Hun har endog sagt at SSB, statistisk sentralbyrå regner feil og med det underslår fakta om disse tingene. Så hvorfor gå til det skritt å true SIAN med “rettslige skritt”? Det høres jo latterlig dumt ut. Men altså for meg ikke overraskende siden ytringsfriheten i landet nå står og faller på hvem som skal bestemme i årene fremover. Demokratiet har jeg ikke lenger tro på.

Så vidt jeg husker av manifestet skrevet av Anders B Breivik så meldte han seg ut av Frp og klandrer andre organisasjoner for å være handlingslammet. – Det var nødvendig, var hans første kommentar etter masakren i Oslo og på Utøya. De snakker men handlingene uteblir. Han hevder dette fordi disse har gjort bloggene sine og partiene sine til et yrkesvalg. De blir nemlig betalt. Selv Document gikk tilslutt på tigger-føtter. Ja, ikke at jeg misunner dem betalt, men det blir straks noe useriøst når man ber om penger.

Og hva gjelder partiet Frp så lever de godt av å være politikere. Veeeldig godt, faktisk! Så godt at det er grunn til å mistenke dem for å “hale ut tiden”. Siv Jensen har jo mange år igjen. Hun kan leve godt på lønna langt inn i alderdommen. Og da er det kanskje ikke så nøye da, at man gjerne går til sengs med sine fiender, les: Høyre? Da kan man kanskje også svelge noen kameler? For hva svarte sentrale Frp’ere når det ble snakk om Carl I Hagens forventning til å fylle ordfører-rollen? Jo, de svarte visstnok på Hagens vegne at det var viktigere å holde hjulene igang, eller noe i den retning.

Så jeg har ennå ikke fått med meg om Siv fortsatt vil snakke om “snik-islamisering” nå innen valget. Velger hun; også – å gå i skyttergraven med de andre feigingene – får hun i alle fall ikke min stemme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar