mandag 29. august 2011

Blir Norge snikislamisert?

Da Siv Jensen uttalte det som vi allerede var klar over ble det et nytt ord i vokabularet.

Men vi blir ikke lenger "snik"-islamisert. Vi er der allerede. Det er ingen grunn til å diskutere dette som om det skulle være et intellektuelt tema. Vi er islamisert!

Jeg har skrevet her om at unge muslimske jenter i protest om det hatet de føler fra mange nordmenn over å gå med hjab - nå vil anbefale sine venninner å gå med det også.

Vi vet at de mange innsatte; 80-90% av de innsatte i norske fengsler er muslimer – de får nå servert halalslaktet mat. Kjøtt som er slaktet ved at dyret er skåret strupen over uten bedøvelse. På samme måten de synes er greit å straffe de vantro på.

Mange skoler i Oslo-området er okkupert av muslimer. De har fått det som de ønsker - med sjikanering av sine medelever fordi de er blonde eller har salami på brødskiva; har de fått norske familier til å rømme fra disse områdene.

Eller protester ved vår feiring jul og masse annet sludder og uintelligent vås. På mange skoler i Norge har rektor gitt disse medhold i at det ikke lenger skal omtales som "juleferie”.

De har sine egne gettoer og sine egne sharia-lover allerede. Det kan mange unge muslimer fortelle om ved at de har gått ut i mediene og fortalt om dette – som praktiseres på forskjellig vis. Bl a at de blir hetset for ikke å bruke dette tåpelige skautet. For mange muslimske jenter har uten tvil et stort problem.

Ikke minst når de når sommern er i anmarsj må følge sine foreldre til Somalia for å få fjernet klitoris. Du ser dem vagge rundt i disse pleddene med sikkerhetsnål under haka. De har en mistenkelig gange, spør du meg.

Mange pakistanske jenter følger også sine foreldre til Pakistan for å finne en analfabet fetter på landsbygda - som de blir truet til å gifte seg med. Mange rømmer til de mange krisesentrene som idag huser mer enn 90% muslimske kvinner. Disse krisesentrene er overfylte!

Det er altså nok av eksempler på at Norge allerede er islamisert! Men det kommer mer. Og leser du Amerikabrevet av Hallgrim Berg som har sittet i Europarådet i mange mange år, så vil du der kunne lese hvordan Vesten inngikk avtaler med Saudi på 70-tallet om at vi skulle få den oljen vi trengte - mot å ønske muslimer velkommen. Ja, i hele vest-europa! Og som imamene sier: “vi trenger ikke bruke sverd denne gangen for å islamisere resten av verden. Vi overlater denne krigen til kjerringene som vi gjør på tjukken både titt og ofte". Og på den måten går okkuperingen sin gang.

Ja, om dette kan du lese i boka til Hallgrim Berg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar