søndag 3. juli 2011

Stålsett, Gelius og falske profeter

Det finnes noen kanskje ikke mange men såpass mange som profilerer seg som prester og biskoper som gjerne går djevelens ærend. Ikke bare i Norge. Ta nå Gunnar Stålsett f eks. Han er en typisk representant for en som fører mange vill som det står i Bibelen. Han sier det som klør i øret som det også står der. Hvilket vil si at han stikk i strid med Jesu forkynnelses-påbud sørger for at mange havner i grøfta. Fordi de er som en blind som fører en blind. Noe som det faktisk også står om i den ovennevnte boka.

Og så har vi denne Gelius da, Vålenga-presten. Han har ført mange vill i løpet av sin tid som foppall-presten som ble spesielt pop av homsene som frekventerte kirken hans. En kirke som han ikke lenger har. Han er «toast» som det heter på utenlandsk; slang for en som er ferdig. Done! Og det på høy tid!

Disse prestene som altså går djevelens ærend gjør som de vil. De fremstår som ulver i fåre-ham. Han ser da skikkelig mild ut, Stålsett, gjør han ikke? Og så snakket han jo så pent om enslige mødre når han viet Mette Marit og Håkon; det fikk jeg med meg. Selv langt inni Femundsmarka greide jeg faktisk å snappe opp det den dagen. Ja, akkurat det skal han ikke ha pes for. Det var snilt sagt. Vi visste jo alle etterhvert hva MM hadde på samvittigheten. Og ikke er det rene tanker vi gjør oss heller når vi først er inne på det temaet. Men det lar jeg ligge.

Her forleden var jeg i en større vestfold-by. Jeg parkerte en søndag ved domkirken og ut av kirken lød det musikk. Ja, ikke sånn de fleste forventer å høre; salme-toner som gjør oss andektige. Nei da; skikkelig rocka lød det! Ikke overraskende var det en gosspell-kjendis som sang med sitt orkester. Teksten var det jo håpløst å tyde. Sang han noe om Jesus og frelse? Kanskje? Kanskje ikke!

Men rocka var det - med lyd-forsterkere som sikkert kunne ha fått det hele til å gløde hadde de opptrådt på Slottsfjellet. Litt lenger opp i lia. Men altså, i kirken skulle det øves på et senere arrangement. For å få folk til kirken gad vite. For dem som ennå ikke er overbevist om at det finnes en Gud. Eller Jesus for den sakens skyld. Dem om det. Jeg er glad jeg er kommet lenger i livet enn at jeg skal måtte være avhengig av en Gelius eller en Stålsett for å forstå de forunderlige ting og Guds uransaklige veier.

Disse sosialistene, ateistene, leninistene tilhører pk-eliten og derfra kan du regne med hva som helst. De er ikke interessert i å høre på hva du har å si til alle utspillene deres. De har sin egen agenda. Jonas Gal Støre f eks, han tilhører de 3 store SSS; storberget, stoltenberg, støre. Disse som fremstår som de allerede har opphøyet seg selv til guder over alle guder, spør du meg!

Forøvrig kan du jo ta en titt på denne linken fra document.no:

http://www.document.no/2011/07/multikulturelt-fredssenter-pa-stiklestad/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar