onsdag 4. mai 2011

Norsk utviklingshjelp – til Russland

Nok et eksempel på fordekt utviklingshjelp. Vi deler generøst ut til alle!

At Russland har behov for utviklingshjelp fra Norge er nytt for meg. Og antagelig deg også. Men som så mye annet norske medier ikke forteller deg så kan jo jeg gjøre et forsøk på å gjøre det. På min tekst-tv i dag kan vi lese at «flere russere studerer i Norge». Siden 2009 har antallet russiske studenter Norge økt med 75%. Til dette skal Espen B Eide i Utenriksdepartementet ha sagt: «Svært positivt»!

Idag er det 1.219 russiske studenter i Norge.

Dette gjør Russland til den største eksportør av utenlandske studenter til Norge, iflg Universitas (avisa). Som om dette er en gledelig nyhet vi alle må få med oss. For hør bare:

Vi har jobbet hardt for å styrke relasjonene til Russland, sier den samme Barth Eide; gromgutten!

Rent umiddelbart høres jo dette helt fortreffelig ut, ikke sant?
Det er bare det kjære skattebetaler - at for at alle disse russerne skal få studere må du og jeg betale for det! Det er nemlig GRATIS å studere i Norge. For alle; fra hele verden, gad vite! For iflg gratis-avisa jeg tilfeldigvis fant utenfor butikken vår er det bare Norge i Europa som tilbyr GRATIS høyere utdanning til alle. Også til ikke-europeere.

De betaler ikke studieavgift og som vi også vet så reiser ikke disse hjem igjen til sine respektive land etter endt studietid. Og alle som har studert ved Blindern vet at der kan de ta seg god tid. Nei, da havner de enten i asyl-køen eller som «Amelie» - de blir her og nyter godt av den norske velferden. Senere kan de til og med bli hedret for dette ulovlige oppholdet og motta priser og denslags. Det ble jo denne omtalte Amelie-jenta kjent for. Først kastet de henne liksom ut. Og få uker senere ble våre sosialistiske politikere enige om at de skulle betale returbilletten hennes - som plaster på såret.

Flotte greier, dere!

Det blir altså oss norske skattebetalere som finansierer internasjonale studenter. Husk det når du skal stemme til høsten. Velg ditt part med omhu! Arbeiderpartiet er det partiet som aller mest går i bresjen for at dette videreføres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar