lørdag 23. april 2011

Sex-loven; en annen form for utviklingshjelp

- Ja men, så fjern dem da!

Hva har vi gjort med sigarettene? Jo, de har vi fjernet fra hyllene i butikken. Hvorfor? Jo for at det ikke skal fremstå så fristende.

Hva har vi gjort med horene fra Nigeria og øst-Europa? Ingenting; selvsagt! Og hvorfor ikke det da?

Jo, det fremstår vel kanskje noe underlig - også for politiet denne problematikken. At de skal jakte på den alminnelige mannen i gata. Ja, for det er visst det de er; advokater, leger, bok-selgere, direktører i ymse forpakninger – for deretter å bøtelegge horebukkene! Som om ordensmakten ikke har annet å gjøre! Og at politiet anser denne inngripen for bortkastet tid, det kan vel tenkes av flere grunner. For hva var visst tanken bak denne sex-loven?

Jo, det var som så mye annet underlig som skjer i denne verden; en annen form for utviklingshjelp. Til de fattige negrene i Afrika; de fattige øst-Europeiske jentene fra Rumenia og andre land som forlengst er medlem av EU; f eks. Meningen med loven var at vi skulle få disse jentene ut av horetrafikken ved å tilby dem utdannelse og arbeid. Javel, ja....

Hva skal det stå på CV'en til Fatima Mohammad, da? «Tidligere prostituert med lang og inderlig god erfaring med mennesker; serviceminded og med spesiell psykologisk innsikt i menns psyke. Ønsker jobb på et sykehjem; aldershjem og lignende».

Jeg tror politiet også - som andre oppegående folk i dette landet, betakker seg for å møte disse tidligere jentene som helse- og omsorgsarbeidere. Denne sex-loven er derfor ikke noe annet enn et forsøk på å lure både nordmenn og prostituerte. For merk deg: den er i alle fall ikke ment å hjelpe den norske, unge jenta som kom skjeivt ut pga narkotika - som de samme etniske horene indirekte og direkte er ansvarlig for. Denne loven er ment å være en regelrett invitasjon til Norge. En form for skjult utviklingshjelp.

Her kan de jo bli boende uansett om de er tildelt oppholdstillatelse eller ei. De kommer som turist og skal etter 3 måneder forlate landet. Men politiet som fremdeles bestemmer farten og hva de skal gidde å etterforske – de vil inntil det tyter penger ut av ørene deres - ikke ta i disse sakene der de faktisk kan havne i situasjoner - der de må pågripe en av sine egne en sen natte-time. Og hvorfor skal vi be dem holde på med dette tøvet?

Hvis vi sammenligner sigarett-fristelsene som Høybråten tok tak i ved å innføre en Røykelov, og denne Sex-kjøp-loven så er likheten rent hypotetisk at vi burde bøtelegge folk for å kjøpe røyk – selv om fristelsene fremstår i en annen form; nå som små kort som man legger på handle-båndet sammen med melk og smør. For deretter å gå til en automat som yter deg den samme tjenesten; tilfredsstiller ditt suge-behov.

Det å kjøpe sex er også noe dritt uansett hvem disse folka kjøper det fra. Men å bøtelegge dem for at de ikke klarer å styre unna fristelsene, som nå er forflyttet fra gata og inn i en Frogner-leilighet – det henger ikke på greip - som så mye annet denne sosialistiske regjeringen finner på!

Fjern fristelsene – og horebukkene forsvinner av seg selv! Er det virkelig så vanskelig å fatte et så enkelt argument?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar