torsdag 21. april 2011

Poltimester Bastiansen – igjen og igjen og ...

«Nå skal dere høre her, gutter, at i Norge der ser vi helst at dere behandler kvinner med respekt, ok»!

Godfjotten Storberget ønsker dialog. Han mener at det må være mulig å nå inn til disse gærningene som strømmer inn over landet Norge ved å snakke dem til rette. Det siden de har bragt med seg en kultur vi ikke liker.

Personlig ville jeg sett at godfjotten sa dette: «J....skjegg-aper, kom dere tilbake til langtvekkistan, der dere tydeligvis hører hjemme»!

Enig? Ikke det? Den søte og forståelsesfulle representanten for godhets-politikken kalt bl a «antirasisme», Kari Helene Partapuoli mener at godfjotten Storberget uttrykker seg galt. Kunne ikke vært mer enig, Kari Helene! Men alt er relativt sa mannen; overfallsvoldtekter er kulturelt betinget, ingen tvil om det. Men noen dialog skal jeg ha meg frabedt.

Hit til lands kommer disse skjegg-apene med holdninger som ikke henger på greip. At vi nordmenn i det hele tatt skal måtte ta denne diskusjonen - gjør meg mildt sagt opprørt. Grovt sagt forbannet! At vi importerer folk fra land der deres hellige gud oppfordrer sine troende til å behandle kvinner som rått kjøtt som de kan behandle som de ønsker - er et stort tankekors. At vi etter å ha tenkt oss om de siste ti-årene stadig vekk importerer disse - er for meg en stor gåte. Er ikke denne politikken det vi forbinder med uttrykket quislinger?

Det er flere år siden jeg satt i Lagmannsretten og fulgte en sak der en gjeng med kurdere/irakere hadde gjengvoldtatt ei ung norsk jente fra sørlandet. Først hadde de dopet henne med heroin slik at hun ikke ble i stand til å gjøre motstand. Deretter hadde de voldtatt henne etter tur. Hvor mange år de fikk aner jeg ikke; jeg orket ikke følge hele saken. Den var altfor deprimerende å følge helt til slutt. Jeg tenkte den gang at ja, nå burde vel noen stoppe opp å lære at dette vil vi ikke ha noe mer av. Neida, godhets-politikerne våre åpnet bare enda mer opp grensene våre for at disse jævlene skulle få opphold her.

I løpet av det siste ti-året har norske jenter og norske familier generelt måttet erfare det vanvittige i at de må flytte fra gettoer der disse gærningene har slått seg ned. Der deres blonde tenårings-jenter har blitt mobbet som skjøger fordi de er lys-hårede. Der de unge jentene selv har måttet farge håret på grunn av dette. Men inn har dem kommet i hopetall - og den rettssaken jeg fulgte for flere år siden var bare forløpet til det som skulle komme. Gudene vet hvor mange gjengvoldtektsmenn fra muslimske land som har måtte stå for retten anklaget for det samme? Jeg aner ikke, men det er blitt mange etterhvert. Og merk deg; de politisk korrekte tabloidene forteller deg ikke om hver eneste sak!

Det er ikke lenge siden den fritt-talende fru Rohde; representant for politiet kunne fortelle oss at de ca 50 overfallsvoldtektene de kunne registrere det siste året var begått av disse skjegg-apene fra land der kvinner og unge jenter blir voldtatt; også av brødre og fetter og gudene vet hvem. For deretter å bli steinet for ha vært hore! I land som forholder seg til sharia-lover; lover de samme landene kjemper for få innført i Norge og resten av vest-europa. Dengang kunne vi konstatere at dette var mørkhudede menn fra midt-østen eller Afrika. Så ble det stille en stund. Nå har det skjedd igjen – 7 overfallsvoldtekter i løpet av noen dager!

Og godfjotten Storberget vil ha dialog. Det ække til å tru!

http://www.document.no/2011/04/pakistansk-h%C3%B8yesterett-frikjente-13-av-14-gjengvoldtektsmenn/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar