mandag 18. april 2011

Finsk politisk jordskjelv

Svensk politisk jordskjelv. Norsk politisk jordskjelv. Dansk politisk jordskjelv!!

Et jordskjelv kan idag måles på en skala. Og idag kan man også forutsi til en viss grad når det vil skje. I løpet av det siste døgnet har Finland av alle land opplevet et såkalt jordskjelv. Det innvandrerskeptiske partiet Sannfinn fem-doblet seg i landets siste valg og fikk en oppslutning på litt under 20%.

Finnene forlanger at politikerne tar den perverse innvandringen på alvor. Akkurat som vi så det i Sverige med Sverigedemokraterna i fjor høst. Akkurat som vi opplever det i Norge der de samme velgerne stemmer Frp. Akkurat som i Danmark - der de VIRKELIG har tatt fatt i «sakene».

Hvorfor disse politiske jordskjelvene? Forstår ikke våre folkevalgte hva de driver med?

Jeg leser for tiden en bok som handler om konspirasjon og konspirasjons-teoretikere. Der historien blir fortalt fra 1700-tallet og frem til idag. Der Illuminatus («de som opplyser») blir fremstilt som de som er skyld i all faenskap. Vi ble kjent med Dan Browns forfatterskap og mange fant vel bøkene hans om dette fenomenet både spennende og forhåpentlig interessant. For det han skriver om der er ikke kun science-fiction! Disse er de som har satt seg fore å bekjempe den sanne kristendommen. De mektige og svært rike i verden. De som har stått for diverse ideologier opp gjennom tidene; kommunisme, nazisme, islamisme – you name it!

Konspirasjons-teoretikerne mener å vite det som er verdt å vite om det som skjer, og man skal være klar i hodet for ikke å la seg rive ukritisk med. Selv Satan står på listen over dem som har som mål å bekjempe kristendommen. Surprise surprise! Med tanke på det vi mennesker forholder oss til idag hva enten vi tjener guder av ymse slag, eller Jahve så har vi alle hørt om Dommedag. Tro det eller ei; opp til enhver, men vi frykter Dommedag eller som det kalles Armageddon.

Men tilbake til dette som fremstår i Skandinavia for tiden og Finland spesielt det siste døgnet; et politisk jordskjelv! – Da er det vel grunn til å stoppe opp å gjøre seg noen tanker? Om hvordan det kan ha seg at mange i Norge mener at det er greit å importere mennesker fra land det mildt sagt stinker av? De som skal knuse kristendommen; de som skal innføre sataniske lover, de som ønsker å utslette vår kultur? Mennesker som kun vil ligge våre land - med vårt generøse velferds-system opparbeidet over mange år – til last? Kan noen fortelle meg det?

Hvem er de mektige i Norge? Stein-Erik Hagen, Petter Stordalen og de aller rikeste? Nei, det tror i alle fall ikke undertegnede. Det er langt andre navn å nevne i denne forbindelse. Navn jeg ikke tør nevne, men mennesker; politikere som fremstår som «uskyldigheten selv». Det er vel ikke til å komme bort fra at vi idag har en regjering med politikere som «selger landet vårt»? Eller hvordan skal det uttrykkes? Hvordan kan det ha seg at folk våkner opp både her og der og utløser et «politisk jordskjelv? Jeg bare spør.

Vi skal være et at verdens rikeste land. Men vi må la politi-helikoptere stå på bakken i påsken FORDI VI IKKE HAR PENGER TIL Å LA DEM VÆRE OPERATIVE. Vi må slippe kriminelle voldtektsmenn og ranere fri fordi det ikke finnes fengselsplasser nok!

Trenger man være konspirasjons-teoretiker for å kunne fastslå at noe er forferdelig galt?

PÅSKEKRIM? Les boka: «Den store sammensvergelsen. Historien om det hemmelige selskapet Illuminatus og dets mange ugjerninger». Av Øystein Sørensen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar