mandag 28. februar 2011

Ari Behn – en grov komma-feil i den norske kongefamiliens historie!

Ari; en katastrofe!

Hvor var Sonja og Harald i Martha Louise's oppvekst? Det er grunn til å spørre selv om jeg avstår fra å dømme verken Sonja eller gemalen. Martha Louise er en voksen kvinne og har gjort sine valg helt siden hun flyttet fra Norge for å leve ut heste-drømmene sine. Hun som gjorde skandale i Nederland der hun rota med en gift mann; en heste-trener visstnok. Harald; faren måtte på banen og ordne opp. Men Martha Louise fortsatte på sine egne veier. Det gikk i hopp og galopp. Og det gikk som det måtte gå. Hun rotet seg inn i alternative, åndelige retninger og fant sin like i fru Solberg Behn; mora til Ari. Det fikk briste eller bære. Eller hva skal vi tro, Sonja? Du gjorde ditt beste - men Martha Louise er ikke til å målbinde. Vi er aldri garantert utfallet av barnas oppvekst når personligheten avgjør.

Å falle i armene på en Ari Behn ble liksom en skjebne verken Sonja eller Harald kunne forutse. Enten godta Ari eller miste en elsket datter? Og Harald har nok hatt sine tunge stunder han også den gang han ble nødt til å nedgradere Martha L - til kun en prinsesse med næringsvirksomhet,som sin hovedinnkomst. I tillegg til arven fra det norske folk. Og det er ikke lite bare det.

Et forfatter-ekteskap, liksom. Martha L med sine engle-temaer; Ari som forfyllet hovedperson både før og etter inngått ekteskap. En katastrofe for det norske folk; en flekk på kongefamiliens rykte. Om han bare hadde sjarm? Om han bare var en man bare måtte elske uansett? Om han bare var bare litte grann kjekk!

Forlagsbransjen har trykket ham til sitt bryst og kaller ham forfatter. Forfatter? TV2 har også sett sitt snitt til å tjene noen kroner; på en døgenikt av en fyr uten verken sjarm eller genialitet! Det er nesten ikke til å tro. Hallo! La oss få slippe!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar