torsdag 5. august 2010

Hva skjer egentlig?

Det skrives og menes så mangt om dette samfunnet. Og personlig er jeg overbevist om at vi står ved enden av denne verdens ordning. Ikke at jeg har et forhold til Mr. Obamas «new world order». Overhode ikke. Dette er en konstruksjon jeg tror mektige politikere har konstruert ut fra et verdensbilde noen har skapt seg fordi Bibelen selv snakker om dette i Åpenbaringen og Daniels bok. Men altså....

Personlig er jeg kommet dit hen at jeg nå stort sett bare leser overskrift og ingress (den innledende delen i en nyhet) Jeg vet jo stort sett hva saken dreier seg om allerede da. Vi blir nok fortalt sannheten om den galskapen som styrer verden. Men den galskapen denne verden kommer til å ende i får vi ikke vite noe om via sosialistisk styrte aviser og andre medier. Vi fortsetter som på Noahs tid: «vi ekter og tar til ekte». - Med andre ord vi står opp om morran og tar det som en selvfølge at det regner - og noen ganger skinner solen. De fleste reflekterer ikke over sine egne liv. Og for mange tror jeg det er det beste. For kaoset i hodene deres er så markante at så fort vi setter oss ned og funderer over «dagen imorgen» så er sjansen stor for at vi faller ned i kjellern eller mentalt inn i en depresjon - langt verre enn den allerede er.

Skjebnen rammer oss alle står det i Bibelen. Den ene dagen skjenker vi en aldri så liten tanke til det livet vi har og nyter den i fulle drag. Den neste blir vi fortalt at vi har en kronisk kreft-sykdom. Dette fikk en venninne erfare for ikke mange ukene siden. Hun skjønner ingenting! Her var livet lagt opp til en behagelig alderdom. Hennes datter giftet seg omsider og selvom min venninne nok kan se langt etter barnebarn var livet allikevel helt ok.

Men hva skjer egentlig? Leser at en mann som heter Walker i California har bestemt at det er helt greit at homsene får lov til å inngå ekteskap etter den samme loven jeg selv engang sa ja til. Han er visst en dommer. Så da så! At majoriteten av velgerne ikke ønsket dette betyr visst ikkeno! Dommer Walker har talt og dermed har han lagt grunnlag for at "kjønn er ikke lenger en essensiell del av ekteskapet". Og siden mange mener at vi har utviklet oss fra apene eller at fisken svømte på land og ble menneske - så kan jeg ikke forstå det annerledes enn at det neste må bli at: apene også må få inngå ekteskap! For iflg Darwin er vi alle «dyr». Vel, det var jo ikke flere enn et par promille som fikk gjennomført vår egen nye ekteskapslov, så forundringen er jo ikke større enn at man linker seg opp til neste nyhet. Vi orker snart ikke åpne en avis eller internet uten at vi blir påminnet om at dommedag nok dessverre (for noen) er nær. Tro det eller ei!

Selv staten Israel som mange hevder står på hellig grunn vil nå promotere Tel Aviv; «den hvite by» som byen som ønsker en av disse homseparadene velkommen! Byen ligger jo ikke så langt fra den historiske Sodoma og Gomorra - sånn apropos. Så kanskje er det noe i at Armageddon vil starte der nede? Ingen som vet. Ei heller når det skal skje. Bare Gud Jahve!

Sukk!

http://www.israeltoday.co.il/default.aspx?tabid=79

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar