lørdag 31. juli 2010

Sånn apropos rasisme - mot hvite

Leser i Jyllandsposten at tyrkere som strengt tatt er av den oppfatning iflg deres ideologi islam, ikke skal bidra til sæd-donering, plutselig er blitt så ivrige etter å fylle glass med sæd - at de fremstår som «over-ivrige» etter å etterlate seg spor i Danmark og da i dette tilfelle Århus.

”Størstedelen af vores produktion bliver eksporteret, og det er ikke alle steder, det duer med mørkhårede, brunøjede og (mørkhudede) børn. Desværre er det generelt svært at få fat i etniske donorer i Danmark.”

Hopper du i stolen? Er du kanskje såkalt anti-rasist? Slapp av og les videre, du!

Man har grunn til å stille spørsmål om motivet. Og gjetningene kan bli mange. Det første som slår meg er at dette påfunnet er relatert til det faktum at tyrkere de siste dagene er blitt kjent for å inngå ekteskap med middelaldrende kvinner i Norge for å få oppholdstillatelse. Og senere via norsk statsborgerskap med alt hva dette innebærer av tilgang ned i velferdskassa vår - og senere ikke minst fører til ytterligere muslimsk innvandring samt familiegjenforeninger der hele slekta ender i Norge.

Disse tyrkerne blir visstnok nå gått etter i privatlivet. Myndighetene i Norge blir også stadig mer oppmerksom på innvandrernes uredeligheter. Leser man forøvrig Jyllandsposten så fremstår det for undertegnede at der i landet er myndighetene blitt stadig mer på allerten. Og vi får håpe at dette når frem til «æbe-landet» også omsider. Vi har jo etterhvert også flere og flere bloggere som tør kalle en spade for en spade; noen jeg har linket til her på bloggen. Eksempelvis HRS med Hege Storhaug i spissen.

Vi vet av en sak som fikk stor oppmerksomhet i mediene; Naverud-saken at det som ofte blir avgjørende i saker der eksempelvis tyrkere har kommet seg til Norge via ekteskap med «gamle-mor» på bøgda, er at han var rask med å gjøre kvinnen gravid. For på denne måten utnytte reglen om familietilknytning og «hensyn til barnet». I Naverud-saken gjaldt det en fillipinsk au-pair som er gift med en nordmann og deres barn.

Med oppmerksomhet fra en godfjott av en journalist så kan hvem som helst idag få saken sin gjenopptatt hos UNE. Denne nemda der muslimen Abid Raja sitter og tar avgjørelser; sånn apropos. Det var bare det at i Naverud-tilfellet føltes det galt at moren skulle sendes ut av landet av grunner som virker absurde. Om det var en muslimsk kvinne med hijab eller burka det gjaldt så tviler jeg på at engasjementet hadde vært såpass stort fra andre enn journalisten selv. Ikke fordi vi er rasister men heller det enkle faktum at vi ser forskjell på rett og galt.

Hva gjelder tyrkiske menn som er overivrige etter å besvangre danske kvinner hva enten de er tyrkiske statsborgere i Danmark eller etniske dansker sies det ingenting om. Det kan like gjerne være det siste som det første.

For hvis vi tenker over hva som skjer i krig så kan diverse historier om voldtekt f eks under Balkan-krigene stå som skrekk-eksempler på hva serbiske soldater gjorde med muslimske kvinner som ble voldtatt og senere måtte føde barn som de bortadopterte i mange tilfeller. Utav ren skam.

For hva var serberens motiv for å besvangre disse kvinnene? En slags «søt» hevn?

”Størstedelen af vores produktion bliver eksporteret, og det er ikke alle steder, det duer med lyshårede, blåøjede børn. Desværre er det generelt svært at få fat i etniske donorer i Danmark,” siger Ole Schou.

Leser man dette gir det nok mange dansker; nordmenn også – kalde grøsninger og nok noen tanker om rasisme - «mot hvite, blonde og blå-øyde barn» - eller voksne for den saken skyld!

http://jp.dk/indland/aar/erhverv/article2136507.ece

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar