torsdag 8. juli 2010

Muslimer – a pain in the ass?

Muslimer og jøder

”Sjovt nok bliver jøderne nævnt i dette tilfælde. Hvis jeg ikke tager helt fejl, er der vist ikke ret mange af dem, de er ikke så frembrusende, de er ikke på forsiden af aviserne, de kommer ikke hele tiden og forlanger, at man skal tage hensyn til deres religion. Man hverken hører eller ser dem. Hvis det var det samme muslimerne, så var spørgsmålet om et muslimsk plejehjem nok slet ikke kommet op til debat.”

http://jp.dk/indland/article2120536.ece

I ingressen til denne artiklen står det at leserne (av Jyllandsposten) er «splittet» i synet på muslimske pleiehjem. Nei, tør jeg hevde, de er ikke splittet men de vet ikke helt hva de skal mene. De følger ikke godt nok med på nyhetene.

De danske lesere som derimot mener at det kan være greit med muslimske pleiehjem de tør ikke «ta den helt ut» - de sier det ved å gå rundt den varme grøten. Men når de tar den helt ut så nevnes det at jøder i Danmark har egne pleiehjem «og det er vel greit»? Det som stillties er det faktum at muslimer er et stort problem verken mer eller mindre pr dags dato; noe som vil eskalere hvis vi tar i betraktning PST og sjefen selv sin uttalelse - som idag med bakgrunn i det faktum at islamister i Norge ble arrestert på morgenkvisten pga tilknytning til Osama bin Laden – altså hevder - at det vil være flere av denne typen muslimer også i Norge om kort tid.

Javel, mener noen med hue i sanda; dette er de ekstreme muslimene. Ja, er det kun disse som vil være et problem i fremtiden? Nei, hevder jeg. Muslimer ønsker sine egne pleiehjem så de slipper lukte svineribbe på julaften. De ønsker egne skoler så de slipper argumentere med rektor om hvorvidt barna deres skal få musikk-undervisning og svømme-undervisning. To fag de kunne ha svært godt av.

Muslimer er muslimer; og det vil de fortsette med å være. De vil fortsette å stille krav; urimlige krav til det danske og norske samfunn. De forholder seg til sin tro og koranen; denne undertrykkende middelalderske ideologien de hevder er veien til gud. At det finnes mange guder har de ikke vett nok til å ta inn over seg.

Hva gjelder deres trang til egne pleiehjem og skoler ser jeg ingen grunn til å nekte dem det så lenge de forholder seg til «norske lover og regler». Så lenge de gjør som jødene i landet: holder kjeft og innretter seg etter norske forhold. Ønsker de ikke det så vet jeg at det er mange nordmenn som mer enn gjerne bidrar til at de kommer seg hjem til der de kom fra - og det litt brennkvikt!

Så hvorfor gå rundt den varme grøten?
Hvorfor ikke kalle en spade en spade?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar